Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σουρωτή με φυσικό άρωμα Pink Grapefruit

Σουρωτή με φυσικό άρωμα Pink Grapefruit

Η Σουρωτή εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της με φυσικά αρώματα, ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις. Η νέα, αναζωογονητική, δροσιστική Σουρωτή με φυσικό άρωμα Pink Grapefruit κυκλοφορεί πλέον στην αγορά. Πρόκειται για ένα προϊόν από ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό από την ιαματική πηγή «ΣΟΥΡΩΤΗ» με φυσικό άρωμα pink grapefruit. Η Σουρωτή Pink Grapefruit απολαμβάνεται ευχάριστα κάθε στιγμή της ημέρας και μπορεί να προστεθεί σε δροσερά cocktails στα οποία προσδίδει ιδιαίτερη sparkling αίσθηση. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν περιέχει ζάχαρη ή άλλα πρόσθετα γλυκαντικά, ούτε θερμίδες. Κυκλοφορεί σε γυάλινη φιάλη 250ml (μη επιστρεφόμενη) και σε κουτί αλουμινίου 330ml.

Τα αρώματα της Σουρωτής χαρακτηρίζονται από τη φυσικότητα και την αγνότητα των στοιχείων τους διασφαλίζοντας την πίστη στην αποστολή της εταιρείας για την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων για έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.