Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η HORECANEXT συμμετέχει και παρουσιάζει λύσεις επαγγελματικού εξοπλισμού στην έκθεση HORECA στις...

Η HORECANEXT συμμετέχει και παρουσιάζει λύσεις επαγγελματικού εξοπλισμού στην έκθεση HORECA στις 9-12 Φεβρουαρίου

Η HORECANEXT, εταιρεία εξοπλισμού επιχειρήσεων εστίασης και τουρισμού, θα συμμετάσχει στην έκθεση HORECA 2024 (HALL 2 – περίπτερο A02/B01), η οποία θα πραγματοποιηθεί 9 με 12 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo.

Το περίπτερο της εταιρείας θα περιλαμβάνει γκάμα προϊόντων και λύσεων επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης και τουρισμού από περισσότερες από 50 στρατηγικές συνεργασίες. Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης στελέχη της HORECANEXT θα βρίσκονται στο χώρο για να συζητήσουν και να προτείνουν ολοκληρωμένες λύσεις στους επισκέπτες, επαγγελματίες επιχειρήσεων τουρισμού & εστίασης, παρουσιάζοντας προϊόντα για κάθε εξειδικευμένη ανάγκη, τα οποία αφορούν στη δημιουργία μιας νέας επιχείρησης ή στην ανανέωσή της σε εξοπλισμό.

Ο Εμπορικός Διευθυντής, κ. Στέλιος Γκαβός, της HORECANEXT σημείωσε σχετικά: «Η HORECANEXT, με την εγγύηση της KOSTOPOULOS HORECA, συμμετέχει στην έκθεση HORECA, με το σύνολο των εξειδικευμένων στελεχών. Σας περιμένουμε στο περίπτερό για να δείτε από κοντά ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες μας, με νέα καινοτόμα προϊόντα, υψηλής ποιότητας και αισθητικής από τους κορυφαίους οίκους του εξωτερικού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.