Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Η νέα επιχείρηση του ομίλου ILF consulting. FAST SAVE TRAVEL ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ...

Η νέα επιχείρηση του ομίλου ILF consulting. FAST SAVE TRAVEL ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η  ILFconsulting, μετά από 15 συνεχή έτη στον επαγγελματικό στίβο των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Επενδύσεων αποφάσισε την είσοδό της στον χώρο του Τουρισμού και ειδικότερα στις εκμισθώσεις  επιβατηγών αυτοκινήτων , δημιουργώντας την εταιρεία <FAST SAVE TRAVEL > με μισθώσεις VAN και VIP.

Σύγχρονα και πολυτελή αυτοκίνητα είναι στην διάθεσή σας για να επιλέξετε το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες μετακίνησης  προσφέρει μεταφορές και περιηγήσεις/εκδρομές σε όλη την Αθήνα, τον Πειραιά, τα προάστια (Ν. Αττικής) και όλους τους Ελλαδικούς  προορισμούς με αναχώρηση ή προορισμό αεροδρόμια (Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος), τα λιμάνια, ξενοδοχεία και σιδηροδρόμους.

Η πρώτη προτεραιότητα της  <FAST SAVE TRAVEL >, είναι η ταχύτητα στις διαδικασίες και την εξυπηρέτηση  /αναχώρησης-άφιξης και η ασφάλεια στις μετακινήσεις. Το  έμπειρο προσωπικό μας είναι διαθέσιμο για οποιαδήποτε απορία και για να κάνει την διαμονή σας στην Ελλάδα μια αξέχαστη εμπειρία

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version