Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Orancon Group, Κοπή Πίτας 2024: Στιγμές Ενότητας και Ελπίδας για το Νέο...

Orancon Group, Κοπή Πίτας 2024: Στιγμές Ενότητας και Ελπίδας για το Νέο Έτος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της ετήσιας πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Orancon την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 στην Olympia Conference Hall, που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, στον Αγ. Δημήτριο Αττικής.

Ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλειος Σπανάκης
Ο Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας

 

 

 

 

 

Την εορταστική εκδήλωση τίμησαν εκτός από το ανθρώπινο δυναμικό και τους συνεργάτες του Ομίλου, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλειος Σπανάκης, ο Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Άνω Μεράς Μυκόνου, Νίκος Ελευθερίου

ο Πρόεδρος Κοινότητας Άνω Μεράς Μυκόνου, Νίκος Ελευθερίου, καθώς επίσης εκπρόσωποι των τουριστικών φορέων,

 

 

Ο Νίκος Κελαϊδίτης, Πρόεδρος Hatta
Ο Λύσσανδρος Τσιλίδης, Πρόεδρος FedHatta

ο Νίκος Κελαϊδίτης, Πρόεδρος Hatta, ο Λύσσανδρος Τσιλίδης, Πρόεδρος FedHatta και ο Κων/νος Πράχαλης, Πρόεδρος Τουριστικών Λεωφορείων Πειραιά & Νήσων και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Λεωφορείων.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε ο απολογισμός των αποτελεσμάτων του Ομίλου του 2023, ενώ παράλληλα τέθηκαν οι στόχοι για το 2024.

Η βραδιά περιελάμβανε βραβεύσεις, κληρώσεις δώρων, μουσική και πλούσιο μπουφέ προσφέροντας στους καλεσμένους μια ευχάριστη εμπειρία.

Ο Όμιλος Orancon ευχαριστεί όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version