Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Orancon Group, Κοπή Πίτας 2024: Στιγμές Ενότητας και Ελπίδας για το Νέο...

Orancon Group, Κοπή Πίτας 2024: Στιγμές Ενότητας και Ελπίδας για το Νέο Έτος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της ετήσιας πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Orancon την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 στην Olympia Conference Hall, που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, στον Αγ. Δημήτριο Αττικής.

Ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλειος Σπανάκης
Ο Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας

 

 

 

 

 

Την εορταστική εκδήλωση τίμησαν εκτός από το ανθρώπινο δυναμικό και τους συνεργάτες του Ομίλου, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλειος Σπανάκης, ο Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Άνω Μεράς Μυκόνου, Νίκος Ελευθερίου

ο Πρόεδρος Κοινότητας Άνω Μεράς Μυκόνου, Νίκος Ελευθερίου, καθώς επίσης εκπρόσωποι των τουριστικών φορέων,

 

 

Ο Νίκος Κελαϊδίτης, Πρόεδρος Hatta
Ο Λύσσανδρος Τσιλίδης, Πρόεδρος FedHatta

ο Νίκος Κελαϊδίτης, Πρόεδρος Hatta, ο Λύσσανδρος Τσιλίδης, Πρόεδρος FedHatta και ο Κων/νος Πράχαλης, Πρόεδρος Τουριστικών Λεωφορείων Πειραιά & Νήσων και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Λεωφορείων.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε ο απολογισμός των αποτελεσμάτων του Ομίλου του 2023, ενώ παράλληλα τέθηκαν οι στόχοι για το 2024.

Η βραδιά περιελάμβανε βραβεύσεις, κληρώσεις δώρων, μουσική και πλούσιο μπουφέ προσφέροντας στους καλεσμένους μια ευχάριστη εμπειρία.

Ο Όμιλος Orancon ευχαριστεί όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.