Home HAPCO 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο HAPCO & DES, “The Future is Now”

13ο Πανελλήνιο Συνέδριο HAPCO & DES, “The Future is Now”

Τη δυναμική του Εθνικού Επαγγελματικού και Συνεδριακού Τουρισμού στην ελληνική οικονομία, τα φλέγοντα ζητήματα που επιζητούν άμεσα λύση από την πολιτεία, καθώς και τις διεθνείς εξελίξεις που επηρεάζουν άρρηκτα την πορεία του κλάδου, έχει ως στόχο να αναδείξει το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο του HAPCO & DES (Hellenic Association of Professional Congress Organizers & Destination Events Specialists), που θα διεξαχθεί στις 8 και 9 Φεβρουαρίου 2024, στη Θεσσαλονίκη.

Το διήμερο συνέδριο για τον Επαγγελματικό́ και Συνεδριακό́ Τουρισμό́, με τίτλο «The Future is Now», θα πραγματοποιηθεί́ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Κύρια σημεία αναφοράς του αποτελούν : η Βιωσιμότητα, η προσέγγιση της Προσωπικής & Επαγγελματικής Ανάπτυξης με νέα οπτική, η Νέα Ψηφιακή Εποχή, η ενίσχυση και οι ανάγκες των προορισμών MICE.

Στο πλαίσιο του 13ου Πανελληνίου Συνεδρίου του HAPCO & DES θα αναζητηθούν νέοι τρόποι ενδυνάμωσης της νέας γενιάς επαγγελματιών στην αγορά, θα προταθούν λύσεις σε προβλήματα και προκλήσεις που αφορούν στον κλάδο, ενώ θα υπάρχουν ενότητες συζήτησης με τους διεθνείς leaders της αγοράς.

 

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), του Thessaloniki Convention Bureau και της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA).

 

Αναφερόμενη στους σκοπούς του 13ου Πανελληνίου Συνεδρίου του HAPCO & DES η Πρόεδρος της Ένωσης κα Σίσσυ Λυγνού επισημαίνει : «Σκοπός του συνεδρίου μας για φέτος είναι να αναδείξει τη δυναμική του εθνικού Επαγγελματικού και Συνεδριακού τομέα, παρέχοντας πηγή γνώσης, εκπαίδευσης, ανταλλαγής απόψεων και έμπνευσης για επαγγελματίες από όλο τον χώρο, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Παρουσιάσαμε εκτενώς την ικανότητα του ελληνικού MICE να “αλλάζει το παιχνίδι” στο τελευταίο μας συνέδριο, που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, προχωράμε λοιπόν στο επόμενο βήμα και έτσι το πρόγραμμα του Συνεδρίου για το 2024 θα επικεντρωθεί σε θέματα που ανατρέπουν τον τρόπο πρόβλεψης για το μέλλον».

 

Υπογραμμίζει δε ότι : «διανύοντας πλέον τη 2η χρονιά της θητείας του Δ.Σ. 2022-2025, έχοντας πίσω μας μία δυναμική χρονιά με πολλές δράσεις και σημαντικά βήματα σε διάφορους άξονες της στρατηγικού πλάνου μας, όπως της εξωστρέφειας, της εκπαίδευσης, της ενδυνάμωσης και των συνεργειών, συνεργαζόμαστε πολύ στενά και εργαζόμαστε σκληρά, με πάθος και όρεξη, με στόχο να οργανώσουμε για άλλη μία φορά ένα μοναδικό συνέδριο, το κορυφαίο γεγονός του κλάδου μας».

 

Τέλος, τα θέματα που θα συζητηθούν κατά το διήμερο Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη στις 8 και 9 Φεβρουαρίου, μεταξύ άλλων είναι : 

 

  • The Future of the Meetings Industry
  • Personal and Professional Growth
  • Open Debate – Our Members’ Voice
  • Adopt to Change
  • Empowering the Next Generation
  • Tomorrow’s Land
  • Tackling Risks & Threats
  • Sustainability & Inclusion
  • Event Marketing in the New Digital Era
  • The Global Players of the Industry Lead the Conversation
  • The Use of AI in the Meetings & Hospitality Industry 

 

 

 

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version