Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Το St. George Lycabettus Lifestyle Hotel, γιόρτασε τα 50 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας...

Το St. George Lycabettus Lifestyle Hotel, γιόρτασε τα 50 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του

Τα 50 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του γιόρτασε με μια μεγάλη εκδήλωση που συγκέντρωσε εκλεκτούς προσκεκλημένους το St. George Lycabettus Lifestyle Hotel. Βραβευμένο για την ωραιότερη θέα της Ευρώπης στα World Luxury Awards, αποτελεί ένα από τα ξενοδοχεία- σύμβολα της πόλης. 

Τα εγκαίνια του St. George Lycabettus πραγματοποιήθηκαν στις 17 Ιανουαρίου του 1974. Το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιερωμένη στα 50 χρόνια λειτουργίας του ξενοδοχείου και στον ιδρυτή του, τον αείμνηστο Αντώνη Μαντζαβελάκη.

‘Ολγα Κεφαλογιάννη

Μια βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του ιδρυτή του εμβληματικού ξενοδοχείου Αντώνη Μαντζαβελάκη, του οποίου το πάθος, το πνεύμα και η θέληση να δημιουργήσει κάτι μοναδικό για τον κλάδο της φιλοξενίας στην Αθήνα, εξακολουθούν να εμπνέουν την οικογένειά του, τους συνεχιστές του οράματός του, τόνισε η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στην ομιλία της.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο- τοπόσημο για την Αθήνα, που επί μισό αιώνα έχει συνδέσει το όνομά του με τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, συνέχισε η κα Κεφαλογιάννη.
 
Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του St George Lycabettus, την οικογένεια Μαντζαβελάκη-Βασιλόπουλου και όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου, για την ουσιαστική συνεισφορά τους στον ελληνικό τουρισμό.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της Ειρήνης Βασιλοπούλου

Ο Κώστας Κατσιγιάννης, πολιτικός μηχανικός Ε.Μ.Π., πρώην γενικός διευθυντής Ε.Ο.Τ. παρουσίασε “Το Ξενοδοχείο Saint-George Lycabettus”, το τουριστικό στολίδι της Δεξαμενής.

Παρέμβαση έκανε ο Απόστολος Kράτσας, πρώην Yπουργός, ηλεκτρολόγος μηχανικός Ε.Μ.Π.

Ενώ σύντομες τοποθετήσεις έγιναν από τους παλαιούς αθλητές του Π.Α.Ο. Αντώνη Αντωνιάδη, διεθνή ποδοσφαιριστή και τον Άρη Καραγεώργο, πρωταθλητή του βάδην, Βαλκανιονίκη

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γιώργος Βλαβιανός, δημοσιογράφος, μέλος ΕΣΡ

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Α.Ε. η Πρέσβυς της Γαλλίας Mme Laurence Auer

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version