Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά KOSTOPOULOS HORECA: Ενημερωτική εκδήλωση για τους πελάτες της στο πλαίσιο της XENIA...

KOSTOPOULOS HORECA: Ενημερωτική εκδήλωση για τους πελάτες της στο πλαίσιο της XENIA 2023

Γιάννης Αντσακλής (Οικονομικός Διευθυντής): «Οι επενδύσεις Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών του κλάδου του τουρισμού έχουν εκτοξεύσει το τουριστικό προϊόν της χώρας»

Στέλιος Γκαβός (Εμπορικός Διευθυντής): «Αποτελούμε το διαχρονικό στήριγμα για περισσότερους από 3.000 ενεργούς πελάτες, επαγγελματίες του τουρισμού, σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, η KOSTOPOULOS HORECA, εταιρεία εξοπλισμού επιχειρήσεων εστίασης και τουρισμού, πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση για τους πελάτες της,  στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην έκθεση XENIA 2023.

Στο 200 τ.μ. περίπτερο της εταιρείας, το οποίο διαμορφώθηκε ειδικά για τις ανάγκες της φετινής έκθεσης ως ένας πλήρως λειτουργικός επαγγελματικός χώρος εστίασης, προσήλθαν επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων του κλάδου της εστίασης και του τουρισμού, στους οποίους παρουσιάστηκε η πλήρης γκάμα  των προϊόντων και το εύρος των δραστηριοτήτων της KOSTOPOULOS HORECA. Τα στελέχη της εταιρείας ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες για τις λύσεις επαγγελματικού εξοπλισμού της εταιρείας, ενώ στις συζητήσεις που ακολούθησαν, απάντησαν και σε τεχνικά θέματα που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες.

Ο οικονομικός διευθυντής της KOSTOPOULOS HORECA, κ. Γιάννης Αντσακλής, στο καλωσόρισμα του, αναφερόμενος στην άνοδο του ελληνικού τουρισμού, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Ο κύκλος της οικονομικής άνθισης του τουρισμού στη χώρα, οφείλεται εκτός από τη φυσική ομορφιά και τον φυσικό πλούτο της χώρας μας και στις ιδιωτικές επενδύσεις. Οι ιδιωτικές υποδομές έχουν αναπτυχθεί  σε σημαντικό βαθμό τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουν να αναπτύσσονται με γρήγορο  ρυθμό. Και σε δημοφιλείς προορισμούς, αλλά και σε προορισμούς με ήπια επισκεψιμότητα. Οι επενδύσεις Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών έχουν εκτοξεύσει το τουριστικό προϊόν της χώρας συνολικά. Έχουν προσφέρει πλήθος θέσεων εργασίας και συμβάλλουν ποικιλοτρόπως στην ευρύτερη και έμμεση άνθιση της οικονομίας. Συμπαρασύρουν σε ανάπτυξη κλάδους όπως ο κατασκευαστικός, οι ψηφιακές τεχνολογίες και οι γενικές τροφοδοσίες. Μέσω της άνθισης του τουρισμού, ξεκινάει ένας αναπτυξιακός κύκλος. Ο αυξανόμενος αριθμός τουριστών, οδηγεί τους επαγγελματίες του κλάδου να επενδύουν περαιτέρω.  Οι νέες αυτές επενδύσεις θα φέρουν νέους επισκέπτες κ.ο.κ.. Υπάρχουν, λοιπόν, σήμερα οι ευκαιρίες που μπορούν να οδηγήσουν σε σταθερή, βιώσιμη ανάπτυξη, ώστε τα πολλαπλασιαστικά οφέλη που θα προκύψουν να οδηγήσουν σε συλλογική πρόοδο».

Ο  εμπορικός διευθυντής της KOSTOPOULOS HORECA, κ. Στέλιος Γκαβός σημείωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει και απόλυτα αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την ίδια σκληρή δουλειά με όραμα, σχέδιο, έμπνευση και αφοσίωση. Η KOSTOPOULOS HORECA έχει ήδη 3 φυσικά καταστήματα, ένα σύγχρονο e-shop, ένα σύγχρονο εργοστάσιο, 2 αποθηκευτικούς χώρους συνολικής έκτασης 15.000 τμ και εκθεσιακούς χώρους συνολικής έκτασης 2.000 τμ με περισσότερους από 30.000 κωδικούς προϊόντων. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την ομάδα μας, τους ανθρώπους της εταιρείας και τους κορυφαίους εξωτερικούς συνεργάτες εξηγούν γιατί αποτελούμε το διαχρονικό στήριγμα για περισσότερους από 3.000 ενεργούς πελάτες, επαγγελματίες του τουρισμού, σε Ελλάδα και Ευρώπη».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.