Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Praktiker Hellas, έδωσε το παρόν στην έκθεση θεσμό για τα ξενοδοχεία!

Η Praktiker Hellas, έδωσε το παρόν στην έκθεση θεσμό για τα ξενοδοχεία!

 

Η Praktiker Hellas, συμμετείχε στην Xenia 2023, το μεγαλύτερο event για την φιλοξενία, παρουσιάζοντας Β2Β προτάσεις με σύνθημα “We mind Your Business”.

Η εταιρεία χώρεσε σε ένα σύνθημα όλη την B2B φιλοσοφία της, καθώς εδώ και χρόνια, εκτός από την πλούσια γκάμα προϊόντων, σχεδιάζει λύσεις που ανταποκρίνονται τόσο στις ανάγκες του επιχειρηματία όσο και στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εκάστοτε εποχής. Έτσι, με το moto αυτό, για ακόμα μια χρόνια η Praktiker θέλησε να αναδείξει τη θέση της, δίπλα σε κάθε επιχειρηματία που ψάχνει πρακτικές και συμφέρουσες προτάσεις, οι οποίες θα ενισχύσουν και θα φέρουν στο σήμερα την επιχείρηση του.

Χιλιάδες επισκέπτες πέρασαν από το περίπτερο της εταιρείας για να γνωρίσουν από κοντά 4 διαφορετικά concepts, που δημιουργήθηκαν με γνώμονα τις 4 αρχές της γενικότερης εταιρικής φιλοσοφίας για ένα καλύτερο, συμπεριληπτικό και βιώσιμο μέλλον για άλλους: We mind your Hospitality, We mind Your Inspiration, We mind your Accessibility και We mind your Sustainability. Για τους επισκέπτες, η εταιρεία επεφύλασσε μοναδικά δώρα και εκπλήξεις, συμπεριλαμβανομένων ειδικών εκπτώσεων και δωροεπιταγών!

Η Praktiker ανανεώνει με το επιχειρηματικό κοινό το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.