Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Domotel Neve Mountain Resort II Season Opening

Domotel Neve Mountain Resort II Season Opening

Η χειμερινή σεζόν ξεκινά για το Domotel Neve Mountain Resort και από την 1η Δεκεμβρίου υποδέχεται όλους όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν το Καϊμακτσαλάν και να περιηγηθούν στο γραφικό χωριό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου.

Στις πλαγιές του κατάλευκου όρους Βόρας, το ξενοδοχείο, μέλος της αλυσίδας Domotel Hotels & Resorts, υπόσχεται μια ονειρεμένη διαμονή σ ’ένα παραδοσιακό, αρχοντικό περιβάλλον, με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και θέα στη λίμνη Βεγορίτιδα.

Το Domotel Neve Mountain Resort βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας/Καϊμακτσαλάν, διαθέτει εστιατόριο με μεσογειακά πιάτα από τοπικές φρέσκιες πρώτες ύλες, συνεδριακό χώρο, υπηρεσίες spa/χαμάμ και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για φυσική και ψυχική ευεξία!

Επισκεφθείτε το domotel.gr και κλείστε την χειμερινή σας απόδραση!

Domotel Hotel & Resorts

Τα επτά Domotel Hotels & Resorts (www.domotel.gr), διαχειρίζονται από την DHR Services (www.dhrservices.com) και είναι Ελληνική αλυσίδα ξενοδοχείων που ξεχωρίζουν για τους μοναδικούς προορισμούς, τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και την εξαιρετική αισθητική. Με γνώμονα την προσωποποιημένη φιλοξενία, προσφέρουν μοναδική εμπειρία φιλοξενίας όλο το χρόνο στον επισκέπτη ιδιώτη, επαγγελματία ή εταιρία, συνδυάζοντας την κομψότητα και την πολυτέλεια.

Domotel Neve Mountain Resort, Παλαιός Άγιος Αθανάσιος, 23810 39800, https://domotel.gr/el/hotel-neve

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.