Home Αθλητικά ΙΣΝ SNF RUN: 2024 FIRST RUN_ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΕΧΡΙ...

ΙΣΝ SNF RUN: 2024 FIRST RUN_ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Τρέχουμε για καλό και καλωσορίζουμε το νέο έτος με το δεξί…

αθλητικό παπούτσι

Οι εγγραφές άνοιξαν στο snf.org!

Με την αλλαγή του χρόνου κάποιοι θέτουν συγκεκριμένους στόχους, ενώ άλλοι αφήνουν τον νέο χρόνο να τους δείξει τον δρόμο. Εάν όμως υπάρχει ήδη μια διαδρομή φτιαγμένη για εσένα γιατί να μην την ακολουθήσεις;

Το γούρι σου φέτος ξεκινάει στη γραμμή εκκίνησης του SNF RUN: 2024 FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), ο οποίος υλοποιείται σε συνεργασία με την ΑMKE Αναγέννηση & Πρόοδος. Στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), μια διαδρομή 3 χιλιομέτρων γύρω από το στολισμένο ΚΠΙΣΝ έχει ήδη σχεδιαστεί για να σε γεμίσει δυναμισμό, θετική ενέργεια, γέλια και αξέχαστες αναμνήσεις από τα πρώτα λεπτά του νέου έτους!

Τρέξε και εσύ στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, ακριβώς μετά το εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων και λίγο πριν το μεγάλο party που θα γίνει στην Αγορά!

Ο SNF RUN: 2024 FIRST RUN είναι ανοιχτός σε όλες και όλους και δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα. Ωστόσο, θα υπάρξει επίσημη χρονομέτρηση, ώστε όλοι οι δρομείς να γνωρίζουν τις επιδόσεις τους στην κατάκτηση του πρώτου στόχου του έτους και γιατί όχι, την επόμενη χρονιά να επιδιώξουν να τον ξεπεράσουν!

Μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου εδώ ή επισκέψου το snf.org

Τη διοργανωτική επίβλεψη του αγώνα έχει η Αναγέννηση & Πρόοδος και το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence της Α’ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο αγώνας πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Η συμμετοχή σου ένα βήμα πιο κοντά στα παιδιά!

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του SNF RUN: 2024 FIRST RUN, οι δρομείς καλούνται να συνεισφέρουν με ελάχιστη συμμετοχή των €5 (ή παραπάνω για όποιον το επιθυμεί), προσφέροντας ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Φέτος τα έσοδα θα διατεθούν για τα παιδιά που στηρίζουν οι Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί ΑΡΣΙΣ και «Η Θεοτόκος» καθώς η υποστήριξη του ΙΣΝ καλύπτει εξ ολοκλήρου τα έξοδα του αγώνα.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version