Home Αθλητικά Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ οδηγεί την επαγγελματική εξέλιξη στο Front Runners in Sports Management...

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ οδηγεί την επαγγελματική εξέλιξη στο Front Runners in Sports Management 5.0

Ντρισμπιώτη, Καγιαλής, Καραλής, Ορφανός μιλούν στο συνέδριο

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στον χώρο της εκπαίδευσης στηρίζοντας για 3η συνεχή χρονιά το μεγαλύτερο συνέδριο για το αθλητικό management και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, το “Front Runners in Sports Management 5.0” που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 στο Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Η πρώτη μέρα του συνεδρίου ήταν υβριδική και οι δύο επόμενες έγιναν online, με δωρεάν παρακολούθηση για όλους τους ενδιαφερόμενους όλες τις μέρες.

Οι πρεσβευτές της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ στο Front Runners 5.0

Στο φετινό συνέδριο μετέφεραν τις εμπειρίες τους από τον χώρο του αθλητισμού οι πρεσβευτές του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, η καλύτερη Ελληνίδα βαδίστρια όλων των εποχών, δύο φορές χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης, χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ο καλύτερος Έλληνας άλτης του επί κοντώ, 4ος Ολυμπιονίκης στο Τόκιο Εμμανουήλ Καραλής, ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα στο Ρίο και 8ος Ολυμπιονίκης στο Τόκιο Παύλος Καγιαλής και ο πρωταθλητής Ελλάδος στην ιστιοπλοΐα Γιάννης Ορφανός. Παράλληλα, τα έμπειρα στελέχη του Ομίλου και συγκεκριμένα η Corporate Affairs Manager της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, κα. Μάιρα Πασσιά και ο Marketing Specialist, Business Development Division SIXT Greece, κ. Antam El Malaouani, ανέλυσαν το επιτυχημένο case study της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και των επενδύσεών της στον αθλητισμό. Η ενότητα αυτή παρουσιάστηκε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 15:30 μ.μ. στο Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος με δυνατότητα δωρεάν online παρακολούθησής μέσα από την πλατφόρμα του συνεδρίου στο: www.front-runners.gr

 

Drive Change Speaker Contest Powered by ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., με κινητήρια δύναμη την αγάπη για την κίνηση και την εξέλιξη, συμμετέχει φέτος στο συνέδριο ως Platinum Χορηγός. Στο πλαίσιο της φετινής της δράσης,  διοργάνωσε τον διαγωνισμό Drive Change Speaker Contest Powered by ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και προσκάλεσε όλους τους σπουδαστές, προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικών σπουδών να λάβουν μέρος και να κερδίσουν μια θέση στους ομιλητές του φετινού συνέδριου ετοιμάζοντας μια συναρπαστική παρουσίαση 10-15 λεπτών σχετικά με έναν από τους ακόλουθους τομείς: α) την Καινοτομία, ή β) τη Βιωσιμότητα ή γ) την Ηγεσία συνδυαστικά με τον χώρο του αθλητισμού. Οι καθηγητές του κολλεγίου και τα εκτελεστικά μέλη της επιτροπής φρόντισαν για τη διασφάλιση της αυστηρής και δίκαιης διαδικασίας της αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων. Ο νικητής της 1ης θέσης θα λάβει 500 ευρώ και μια αποκλειστική ευκαιρία να συμμετάσχει στο συνέδριο του 2023. Η 2η θέση θα λάβει 300 ευρώ και η 3η θέση 200 ευρώ. Επίσης, οι τρεις πρώτοι νικητές θα έχουν την απίστευτη ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μερικούς εμπνευσμένους και καταξιωμένους αθλητές της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ.  

 

Στο πλαίσιο του φετινού συνεδρίου η Corporate Affairs Manager της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, κα. Μάιρα Πασσιά δήλωσε: «O όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ στηρίζει δραστηριότητες που αντικατοπτρίζουν τις αξίες και την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας. Ένας από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μας είναι η Εκπαίδευση.  Στηρίζουμε ενέργειες που προσφέρουν ευκαιρίες στη μάθηση και την καινοτομία, και παράλληλα αξιοποιούν την έμφυτη δύναμη των νέων ανθρώπων για την πρόοδο. Στο πλαίσιο αυτό, στηρίζουμε το Front Runners in Sports Management για τρίτη συνεχή χρονιά και χορηγούμε τον διαγωνισμό Drive Change Speaker Contest Powered by ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ που προσφέρει πολλές ευκαιρίες και προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης στον χώρο της αθλητικής βιομηχανίας».

 

Δωρεάν Συμμετοχή & Πρόσβαση στην Εκπαίδευση

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν και η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ μέσω της συμμετοχής της επενδύει στην εκπαίδευση των σπουδαστών και των στελεχών της βαριάς βιομηχανίας του αθλητισμού για το παρόν και το μέλλον του Sports Management. Παράλληλα, βοηθάει στην προετοιμασία της πολύ σημαντικής αυτής αγοράς, ώστε να χτιστεί μια κοινότητα πιο δυνατή και πιο υγιής. Η στήριξη της συνεχούς εκπαίδευσης και της κατάρτισης της νέας γενιάς είναι άκρως απαραίτητη και αποτελεί μέρος της βιώσιμης ανάπτυξης και της κοινωνικής ευθύνης της διοργάνωσης και της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ.

 Οι θεματικές ενότητες του φετινού συνεδρίου είναι αφιερωμένες στον Αθλητικό Τουρισμό, τη Βιωσιμότητα, τον Αθλητισμό και την Αθλητική Βιομηχανία.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version