Αρχική Ναυτιλία ΟΛΠ Α.Ε.: Δύο νέες κορυφαίες διακρίσεις στο τέλος του έτους Diamond of...

ΟΛΠ Α.Ε.: Δύο νέες κορυφαίες διακρίσεις στο τέλος του έτους Diamond of the Greek Economy και True Leader 2023

Με δύο νέες σημαντικές διακρίσεις επιχειρηματικής αριστείας κλείνει η χρονιά για την ΟΛΠ Α.Ε., σηματοδοτώντας ένα ακόμη δωδεκάμηνο με άλματα εκσυγχρονισμού και προόδου και τις καλύτερες επιδόσεις στην ιστορία της.

Η ΟΛΠ Α.Ε. απέσπασε τη διάκριση «Diamonds of the Greek Economy 2023”, το οποίο παρέλαβε ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Παναγιώτης Τσώνης από τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Στη συνέχεια, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023, η ΟΛΠ Α.Ε. τιμήθηκε με τον τίτλο “True Leader” από την ICAP CRIF, καθώς ήταν ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες που ξεχώρισαν στην ελληνική αγορά και ανταποκρίθηκαν σε όλα τα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια στα οποία βασίζεται ο αναγνωρισμένος αυτός θεσμός. Το βραβείο παρέλαβε κατά την τελετή βράβευσης, τη γιορτή του υγιούς Επιχειρείν, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Παναγιώτης Τσώνης από τον κ. Βασίλη Ραμπάτ, Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ).

Με αφορμή τις νέες σημαντικές διακρίσεις που απέσπασε η εταιρεία, ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. Yu Zenggang απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε: «Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει και μας φέρνει μπροστά σε νέα δεδομένα και ιδιαίτερες προκλήσεις, η ΟΛΠ Α.Ε. προσαρμόζεται και αγκαλιάζει την αλλαγή. Η ολιστική στρατηγική που ακολουθούμε και η διαρκής δέσμευση για σταθερότητα, ανάπτυξη και βιωσιμότητα ανέδειξε το λιμάνι του Πειραιά σε έναν ζωτικό, μεταφορικό, εμπορικό, εφοδιαστικό, τουριστικό και επικοινωνιακό κόμβο. Θα συνεχίσουμε να αξιοποιούμε ευκαιρίες και να δημιουργούμε γερές βάσεις ευημερίας, ανάπτυξης και προόδου. Κυρίως θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε την κοινωνία και να εργαζόμαστε για έναν καλύτερο κόσμο. Οι νέες διακρίσεις αποτελούν απόδειξη της συστηματικής δουλειάς και των προσπαθειών των ανθρώπων της ΟΛΠ Α.Ε. Μαζί θα συνεχίσουμε να κατευθύνουμε τις εξελίξεις στη λιμενική βιομηχανία και στους κλάδους τους οποίους επηρεάζουμε, να καινοτομούμε και να μεγαλώνουμε συνεχώς το θετικό αποτύπωμα της εταιρείας μας και του Λιμένα Πειραιά στη χώρα και τον κόσμο.»

Η ΟΛΠ Α.Ε., εισηγμένη εταιρεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών διαχειρίζεται και λειτουργεί τον Λιμένα Πειραιά το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και ενός από τα πιο ολοκληρωμένα λιμάνια στην Ευρώπη από πλευράς λιμενικών υπηρεσιών. Οι δραστηριότητες στο Λιμάνι του Πειραιά περιλαμβάνουν την κρουαζιέρα, τη μεταφορά επιβατών, τον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων και αυτοκινήτων, τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, τα logistics και υπηρεσίες ελεύθερης ζώνης. Κύριος μέτοχος της ΟΛΠ Α.Ε. με ποσοστό 67% είναι η COSCO Shipping, μία από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες του κόσμου.

Την τελευταία δεκαετία η ΟΛΠ Α.Ε. σημειώνει αδιάληπτη ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον και με στοχευμένη χρήση των νέων τεχνολογιών και των εργαλείων ψηφιοποίησης,  σε όλο το φάσμα  των λιμενικών της δραστηριοτήτων, συνεισφέροντας σε μεγάλο βαθμό στην οικονομία της χώρας και κυρίως ανταποδίδοντας σημαντικά οφέλη στην ελληνική κοινωνία.

Η ΟΛΠ Α.Ε. ανήκει στο δίκτυο “ECO PORTS”, κατέχει πιστοποιήσεις κατά ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 50001:2018, βρίσκεται στη λίστα ESG του Χρηματιστηρίου Αθηνών και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο βιώσιμες εταιρείες της Ελλάδας το 2022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.