Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΠΑΣΕΝΤ: Πλήρης η διασφάλιση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων της ΑΝΕΚ...

ΠΑΣΕΝΤ: Πλήρης η διασφάλιση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων της ΑΝΕΚ μετά την απορροφησή της από την ATTICA

ΠΑΣΕΝΤ

Η εύλογη ανησυχία των εργαζομένων της ΑΝΕΚ για το εργασιακό τους μέλλον, όσο διάστημα κρατούσαν οι συζητήσεις και οι διαδικασίες απορρόφησης της ΑΝΕΚ από την
ATTICA έλαβε αίσιο τέλος, με καθοριστική την συμβολή του ΠΑΣΕΝΤ και του επιχειρησιακού σωματείου Ο ΦΑΡΟΣ, τονίζει σε ανοιχτή επιστολή του το σωματείο ΠΑΣΕΝΤ.

Αναλυτικά η επιστολή του ΠΑΣΕΝΤ αναφέρει πως:

  • Το σωματείο μας,  όλο αυτό το διάστημα, βρέθηκε δίπλα στις ανησυχίες των εργαζομένων και εργάστηκε για να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και όλα τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων κάνοντας συναντήσεις με την Διοίκηση της εταιρείας και σε συνεχή συναδελφική συνεργασία με το επιχειρησιακό σωματείο ΦΑΡΟΣ.
  • Από κοινού τα δύο σωματεία, συναντήθηκαν επανειλημμένα με τους εργαζόμενους προκειμένου να επιτευχθεί η πλήρης ικανοποίηση των θέσεων εργασίας και των εργασιακών δικαιωμάτων, διασφαλίζοντας δε αυτά, χωρίς αλλαγές και μετακινήσεις του τόπου εργασίας.
  • Το σωματείο μας κάθε στιγμή, σε οποιεσδήποτε συνθήκες και χωρίς τυμπανοκρουσίες βρίσκεται πάντα στο πλάι και στις ανάγκες των εργαζομένων και ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται, τις περισσότερες φορές αθόρυβα αλλά αποφασιστικά και με αποτελέσματα.
  • Το σωματείο μας θα συνεχίσει να βρίσκεται σε επαγρύπνηση για κάθε ανάγκη των συναδέλφων μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.