Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η KOSTOPOULOS HORECA παρουσιάζει ολοκληρωμένες λύσεις επαγγελματικού εξοπλισμού στην έκθεση XENIA στις...

Η KOSTOPOULOS HORECA παρουσιάζει ολοκληρωμένες λύσεις επαγγελματικού εξοπλισμού στην έκθεση XENIA στις 25-27 Νοεμβρίου

Η KOSTOPOULOS HORECA, εταιρεία εξοπλισμού επιχειρήσεων εστίασης και τουρισμού, θα συμμετέχει στην έκθεση XENIA 2023 (HALL 1 – περίπτερο C02-D01), η οποία θα πραγματοποιηθεί 25 με 27 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Στα 200 τ.μ. του περίπτερου της εταιρείας έχει δημιουργηθεί ένας πλήρως  λειτουργικός  επαγγελματικός χώρος εστίασης, ο οποίος περιλαμβάνει μια γκάμα λύσεων επαγγελματικού εξοπλισμού από 52 οίκους, παγκόσμιους ηγέτες  του κλάδου. Σε όλη την διάρκεια  της έκθεσης στελέχη της KOSTOPOULOS HORECA θα είναι στο περίπτερο για να συζητήσουν και να προτείνουν λύσεις στους επισκέπτες, επαγγελματίες επιχειρήσεων φιλοξενίας & εστίασης, παρουσιάζοντας προϊόντα και υπηρεσίες για κάθε εξειδικευμένη ανάγκη, τα οποία αφορούν στη δημιουργία μιας νέας επιχείρησης ή στην ανανέωσή της σε εξοπλισμό.

Ο  εμπορικός διευθυντής της KOSTOPOULOS HORECA, Στέλιος Γκαβός σημείωσε σχετικά: «Η εταιρεία μας, η KOSTOPOULOS HORECA, έχει και αυτή τη χρονιά δυναμική παρουσία στην έκθεση Xenia, με το σύνολο των έμπειρων στελεχών μας σε ένα περίπτερο που περιλαμβάνει προϊόντα από των πλέον καταξιωμένων κατασκευαστών επαγγελματικού εξοπλισμού. Φέτος, θα έχουμε και μια ξεχωριστή εκδήλωση στο περίπτερο, το Σάββατο 25.11.2023 και ώρα 18:00, στην οποία καλούμε επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης σε μία συνάντηση γνωριμίας και παρουσίασης των νέων προϊόντων και υπηρεσιών μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.