Αρχική Yachting Στο Golf Prive Glyfada, το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting

Στο Golf Prive Glyfada, το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting

Celestyal Cruises

Εντυπωσιακό κατάλογο 65 διακεκριμένων ομιλητών έχουν εξασφαλίσει οι οργανώτριες εταιρείες, Trinity Events και Boats Advisor Hub & Events, για το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting – εκδήλωση κλειδί για τον κλάδο του Yachting. Πόλος έλξης για επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις εξελίξεις, τις τάσεις, τις προοπτικές, αλλά και να συζητήσουν τους προβληματισμούς τους. Μία δυναμική ευκαιρία σημαντικών επαφών για να αναπτυχθούν συνεργασίες για την περαιτέρω συσπείρωση του Yachting. 

Το Πρόγραμμα του Συνεδρίου που θα υλοποιηθεί τον Φεβρουάριο 2024 στις αίθουσες του Golf Prive Γλυφάδας εκτείνεται σε 11 θεματικές ενότητες και καλύπτει όλες τις πτυχές της δραστηριότητας του Yachting. Φέτος περιλαμβάνονται και νέες ενότητες,  όπως το Marketing στο Yachting και τα δημιουργικά προγράμματα διακοπών εμπειρίας σε συνδυασμό με τους διάφορους θαλάσσιους και παράκτιους προορισμούς.

Όπως και στα προηγούμενα συνέδρια, συνεχίζονται οι συμμετοχές επαγγελματιών και ιδιωτών από όλο το εύρος των ναυτικών δραστηριοτήτων και του θαλάσσιου τουρισμού, και ιδιαίτερα του κλάδου των επαγγελματικών και των ιδιωτικών σκαφών και εταιρείες υπηρεσιών υποστήριξης.

Η διοργάνωση συνεχίζει την ιστορία των δύο προηγούμενων επίσης επιτυχημένων συνεδρίων και φέτος έχει και νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά.  Μεταξύ αυτών η ειδική έκδοση FREE PRESS εφημερίδας, η οποία θα διανεμηθεί στο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών (στις 9 και 10 Δεκεμβρίου 2023), σε όλες τις μαρίνες της Αττικής και σε επιλεγμένα σημεία. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.