Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
Celestyal Cruises

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη, ως Εθνική Συντονίστρια για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Σεξουαλικής Κακοποίησης και Εκμετάλλευσης Ανηλίκων, συμμετείχε στην συνάντηση της Υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφίας Βούλτεψη και του Γενικού Γραμματέα Ευάλωτων Πολιτών και Θεσμικής Προστασίας του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, Ηρακλή Μοσκώφ, με τους Γιατρούς του Κόσμου, στο Ανοικτό Κέντρο Διαμονής «Ένα Βήμα Μπροστά» για ευάλωτες γυναίκες και τα παιδιά τους.

ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Κεντρικό θέμα της συνάντησής τους, αποτέλεσε η προώθηση της κοινωνικής ένταξης και η θεσμική προστασία των ευάλωτων αιτούντων άσυλο, όπως τα παιδιά και οι γυναίκες καθώς και η διασφάλιση των δικαιωμάτων τους.

Οι Γιατροί του Κόσμου παρουσίασαν τους στόχους και τα αποτελέσματα της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου του Ανοικτού Κέντρου στους εκπροσώπους της πολιτείας, οι οποίοι με τη σειρά τους στη συνέχεια αναφέρθηκαν σε μία σειρά θεσμικών προτεραιοτήτων για την προστασία των ευάλωτων ατόμων.

Η Έλενα Ράπτη, παρουσίασε τους βασικούς άξονες του Εθνικού Σχεδίου για την Προστασία των Παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση (2022-2027) υπογραμμίζοντας την σημασία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε δομές και φορείς παιδικής προστασίας για ένα κόσμο ασφαλέστερο για τα παιδιά μέσα από τα εργαλεία της καμπάνιας «ΈΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.