Αρχική FedHATTA iGreece Athens – Attica: Νέο Ψηφιακό Περιοδικό για τον Αθηναϊκό τουρισμό από...

iGreece Athens – Attica: Νέο Ψηφιακό Περιοδικό για τον Αθηναϊκό τουρισμό από την FedHATTA και τον ΗΑΤΤΑ

Με αφορμή την διοργάνωση του εξαμηνιαίου συνεδρίου της ECTAA  (European Travel Agents’ and Tour Operators’ Associations) στην Αθήνα, που πραγματοποιήθηκε στις 28-30 Σεπτεμβρίου, η Ομοσπονδία FEDHATTA και ο ΗΑΤΤΑ δημιούργησαν ένα  πλήρες και περιεκτικό ψηφιακό περιοδικό για την Αθήνα, το iGreece “Athens-Attica: A Journey Through Time”, το οποίο έχει ήδη αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Το περιοδικό περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για την Αττική και την Αθήνα ως ταξιδιωτικούς προορισμούς, ενώ περιλαμβάνει και φωτογραφικό υλικό από τη διοργάνωση του συνεδρίου της ECTAA στην Ελληνική πρωτεύουσα.
Στην πανευρωπαϊκή συνάντηση, συζητήθηκε το καίριο θέμα των βιώσιμων πρακτικών στον τουρισμό υπό την απειλή των ακραίων κλιματικών φαινομένων στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ενώ η διοργάνωση του εξαμηνιαίου συνεδρίου έλαβε χώρα στην Αθήνα, στο πλαίσιο του προγράμματος ECTAA Preferred Destination, όπου με την συνεργασία του ΕΟΤ προβλήθηκε η Ελλάδα στις ευρωπαϊκές χώρες το 2023.

Ο Πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, δήλωσε: «Σκοπός του ψηφιακού περιοδικού iGreece “Athens-Attica: A Journey Through Time”, είναι να προβληθεί η Αττική και η Αθήνα στους tour operators και travel agents των ευρωπαϊκών αγορών – μελών της ECTAA αλλά και στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό μέσω του διαδικτύου.  Πρόκειται για ένα τεύχος που αποτελεί πηγή πληροφόρησης, καθώς το τουριστικό μας προϊόν είναι πλούσιο και πολυδιάστατο».
Ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ κ. Νικόλας Κελαϊδίτης δήλωσε: «Οι επαγγελματίες του τουρισμού των διεθνών αγορών, από το παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών μας, ενημερώνονται μέσω newsletter για την έκδοση του νέου περιοδικού, το οποίο αποτελεί ένα ακόμα τεύχος στην σειρά των ψηφιακών μας εκδόσεων που στοχεύουν στην εξωστρέφεια και στη δημιουργία νέων προοπτικών για τον Ελληνικό και Αθηναϊκό τουρισμό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.