Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με Ά. Γεωργιάδη για τις πληγείσες περιοχές στη Θεσσαλία

Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με Ά. Γεωργιάδη για τις πληγείσες περιοχές στη Θεσσαλία

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε σήμερα η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού Μύρωνα Φλουρή, καθώς και του Προέδρου Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) Αλέξανδρου Βασιλικού, του Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη και του Αντιπροέδρου ΕΟΤ Κωνσταντίνου Ζήκου. Στη συνάντηση παρόντες ήταν οι πρόεδροι των Ενώσεων Ξενοδόχων της Θεσσαλίας . Σκοπός της συνάντησης ήταν να αναδειχθούν τα ζητήματα που απασχολούν τις πληγείσες περιοχές μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, τα οποία άπτονται και στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Εργασίας.

Η Υπουργός Τουρισμού η οποία μέσα από διαρκείς συσκέψεις και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, έχει αναδείξει από την πρώτη στιγμή της κρίσης τα προβλήματα στις πληγείσες περιοχές, στη σημερινή συνάντηση εξέθεσε τα εργασιακά αιτήματα του ξενοδοχειακού κλάδου, τα οποία ο Υπουργός Εργασίας άκουσε, υπογραμμίζοντας την πολιτική βούληση για εξεύρεση λύσης με μέτρα στήριξης που θα προγραμματιστούν για το επόμενο διάστημα.

Η κ. Κεφαλογιάννη ευχαρίστησε τον κ. Γεωργιάδη για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα της, για την επίλυση των προβλημάτων και την περαιτέρω στήριξη των ξενοδόχων στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας. Τέλος, συζητήθηκαν δράσεις του ΕΟΤ για προβολή και προώθηση των προορισμών που επλήγησαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.