Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στην HIG με 23 εκατ. ευρώ το ξενοδοχείο – «φάντασμα» στην...

Στην HIG με 23 εκατ. ευρώ το ξενοδοχείο – «φάντασμα» στην Αγία Μαρίνα της Αθηναϊκής ριβιέρας

Στα χέρια της αμερικανικής επενδυτικής HIG, σύμφωνα με πληροφορίες, περνάει μετά από την επίτευξη συμφωνίας με τη Eurobank το ξενοδοχείο-φάντασμα που βρίσκεται στην περιοχή της Αλθέα στην Αγία Μαρίνα επί της Λ. Ποσειδώνος.

Στα 23 εκατ. ευρώ το τίμημα της εξαγοράς. Η HIG που έχει προχωρήσει σε σειρά εξαγορών ξενοδοχείων στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της Μεσογείου, έχει αναπτύξει τον ξενοδοχειακό βραχίονα ELLA Resorts, στον οποίο θα ενταχθεί το Αλθέα για το οποίο σχεδιάζεται μεγάλη επένδυση για την πλήρη ανακατασκευή του, το ύψος της οποίας θα ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ.

Το fund σχεδιάζει την δημιουργία πεντάστερου ξενοδοχείου το οποίο θα διαθέτει πρόσβαση στη θάλασσα μέσα από υπάρχουσα υπόγεια σήραγγα, που ενώνει την κυρίως έκταση με την παραλία, περνώντας κάτω από τον παραλιακό αυτοκινητόδρομο.

Tο γνωστό και ως «Ξενοδοχείο της Χούντας» το οποίο είχε θεμελιώσει η ίδια η Δέσποινα Παπαδοπούλου και έμεινε ημιτελές και για σχεδόν μισό αιώνα . Είναι σήμερα ένα κτίριο ερείπιο σε μια προνομιακή έκταση  65 στρεμμάτων, που εμπεριέχει τρία τμήματα που περιλαμβάνουν το κεντρικό κτίριο (ξενοδοχείο) και δύο σειρές bungalows.

Η υφιστάμενη ανωδομή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα λειτουργήσει ως ξενοδοχείο, ενώ μέρος των καμπανών που βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο του συγκροτήματος εξετάζεται να πουληθούν ως κατοικίες δίχως να αποκλείεται να γίνουν Condo (δηλαδή μετά την πώληση τους να τις διαχειρίζεται το ξενοδοχείο).

Η διαχείρισή της νέας μονάδας θα περάσει στην Hospitality ELLA Resorts AE. Πρόκειται για την ιδιωτική εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων του ομίλου, που ελέγχει πλέον – άμεσα ή έμμεσα – 10 ξενοδοχεία και διαπραγματεύεται την αγορά ενός δεύτερου συγκροτήματος στην Κρήτη μετά το ξενοδοχείο Aldiana στο Μόχλο Λασηθίου το οποίο μετά την ανακαίνιση επέκταση του θα έχει δυναμικότητα 370 πολυτελών δωματίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.