Home Ειδήσεις στα Ελληνικά ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ...

ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΕ

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη με το βλέμμα στο μέλλον και την ισχυροποίηση του τουρισμού της Ελλάδας, που βασικός άξονάς του είναι η τουριστική εκπαίδευση και θέτοντας ως προτεραιότητα την επαφή με τη νέα γενιά των επαγγελματιών του κλάδου που δημιουργείται, πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Σπουδαστών της Ανώτερης Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων (ΑΣΤΕ) Ρόδου Χατζηγεωργίου Πέτρο και τη Γενική Γραμματέα Νεφέλη Παναγιώτα Δαμίγου.

Εξέθεσαν στην Υφυπουργό και τους συνεργάτες της τις προτάσεις τους και συζήτησαν για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που τους απασχολούν βάζοντας στο επίκεντρο το επίπεδο των Σχολών του Υπουργείου Τουρισμού.

Με ευχαρίστηση υποδέχτηκαν τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει  η Έλενα Ράπτη ως Υφυπουργός Τουρισμού, αρμόδια για την Τουριστική Εκπαίδευση, και τις προτάσεις της σε συνεργασία με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη.

Με τους εκπροσώπους των σπουδαστών της ΑΣΤΕ Ρόδου αναφέρθηκαν σε κτηριακά ζητήματα, αλλά και τη συνεργασία που δρομολογήθηκε με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου σχετικά με τον εξοπλισμό της Σχολής και δήλωσαν ικανοποιημένοι για τη δρομολόγηση αγοράς νέων σύγχρονων συγγραμμάτων.

Υπογράμμισαν τη συναντίληψη τους σχετικά με τα θέματα της τουριστικής εκπαίδευσης και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για όσα σχεδιάζονται και υλοποιούνται.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.