Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη με τον Ιατρό Κωνσταντίνο Πάντο

Συνάντηση της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη με τον Ιατρό Κωνσταντίνο Πάντο

Συνάντηση της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη με τον Ιατρό Κωνσταντίνο Πάντο

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη υποδέχθηκε τον γυναικολόγο-μαιευτήρα Κωνσταντίνο Πάντο, Αντιπρόεδρο της ΕΛΙΤΟΥΡ και Γ.Γ της Ελληνικής Εταιρίας Αναπαραγωγικής Ιατρικής, ειδικό στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας, εξειδικευμένο στον τομέα της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Έναν γιατρό που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της θεραπείας και της τεχνολογίας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Μέσα από τη γνώση που αποκόμισε από την 30χρονη πορεία του, τις επιστημονικές συνεργασίες του με εθνικά και διεθνή ιδρύματα και πανεπιστήμια, κατέθεσε τις απόψεις του και συζητήθηκαν προτάσεις για την ανάπτυξη της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα και την προσέλκυση ενδιαφερόμενων επισκεπτών από όλες τις χώρες του κόσμου.

Με τις μεταρρυθμίσεις του Νόμου 4958/2022, τις ευνοϊκές διατάξεις του και το αναμορφωμένο πλαίσιο, που είχε την τιμή να εισηγηθεί στη Βουλή πριν από ένα χρόνο, η Ελλάδα προσφέρεται για την ανάπτυξη της συγκεκριμένης μορφής τουρισμού. Στην κατεύθυνση αυτή σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και η ύπαρξη των κορυφαίων Ελλήνων επιστημόνων, γιατρών και γενετιστών.

Η χώρα μας είναι ένα πεδίο δράσης των ειδικών μορφών τουρισμού που μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος μας και την οικονομία μας.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version