Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση κορυφής του κλάδου Ανθρώπινου Δυναμικού 16 & 17 Νοεμβρίου στην Costa...

Συνάντηση κορυφής του κλάδου Ανθρώπινου Δυναμικού 16 & 17 Νοεμβρίου στην Costa Navarino

Μία μοναδική στην Ελλάδα πρωτοβουλία, το πρώτο HR Summit @ Costa Navarino, παρουσιάζει η BOUSSIAS events στις 16 & 17 Νοεμβρίου 2023.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο think tank που θα διαμορφώσει την μελλοντική HR ατζέντα των ελληνικών επιχειρήσεων σε ανθρωποκεντρική βάση, αναδεικνύοντας τις επερχόμενες προκλήσεις, προτεραιότητες και προτάσεις για τη συνεχή εξέλιξη των οργανισμών και των ανθρώπων τους.

Προσκεκλημένοι από τον διοργανωτή, οι Συμμετέχοντες, περισσότεροι από τριάντα CHROs κορυφαίων εταιρειών από την ελληνική αγορά, συναντώνται με τα ηγετικά στελέχη της αγοράς παροχής υπηρεσιών, λύσεων και εργαλείων για τις Διευθύνσεις Ανθρωπίνου Δυναμικού σε ένα μοναδικό networking event. Τα στελέχη των εταιρειών προμηθευτών, έχουν τη δυνατότητα, μέσω της συμμετοχής τους, να αλληλεπιδράσουν με τους Συμμετέχοντες decision makers, ανώτατα στελέχη HR μέσα από σειρά οnetoone επιχειρηματικών συναντήσεων.

Το περιεχόμενο της εκδήλωσης πλαισιώνουν, κεντρικές ομιλίες, discussion panels, στοχευμένα roundtables καθώς και συμμετοχή σε οργανωμένες δραστηριότητες στον μοναδικό προορισμό της Costa Navarino, προσφέροντας ένα διήμερο γεμάτο ευκαιρίες για δικτύωση, σφυρηλάτηση σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.