Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Αντίστροφη Μέτρηση για το Παγκόσμιο Συνέδριο 2023 της Alliott Global Alliance

Αντίστροφη Μέτρηση για το Παγκόσμιο Συνέδριο 2023 της Alliott Global Alliance

Η Kleopas Alliott Business Consultants  ετοιμάζεται να φιλοξενήσει στην Αθήνα στις 23-27 Οκτωβρίου τα μέλη της Alliott Global Alliance (AGA)

Η Kleopas Alliott, ως επίσημο μέλος της διεθνούς συμμαχίας Alliott Global Alliance, ετοιμάζεται να υποδεχτεί στην Αθήνα στις 23-27 Οκτωβρίου το Παγκόσμιο Συνέδριο της Alliott Global Alliance (AGA), μιας από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες παγκόσμιες διεπιστημονικές συμμαχίες, με 215 δικηγορικά και λογιστικά γραφεία-μέλη από 95 χώρες. Το πενθήμερο συνέδριο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Grand Hyatt, του οποίου τα δωμάτια είναι ήδη sold out, με αποτέλεσμα η προσέλευση να ξεπεράσει όλα τα προηγούμενα.

Φέτος, το παγκόσμιο συνέδριο επιστρέφει στην Αθήνα, ύστερα από μια δεκαπενταετία, αφού το τελευταίο διεξήχθη στην χώρα μας το 2008. Άνθρωποι που εργάζονται σε λογιστικά, νομικά και συμβουλευτικά γραφεία, τα οποία συνεργάζονται σε παγκόσμιο επίπεδο “Together As One” και είναι μέλη της βραβευμένης παγκόσμιας συμμαχίας Alliott Global Alliance θα βρεθούν στην πρωτεύουσα της Ελλάδας για να μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν εισαγωγικές συναντήσεις ενώ θα ακολουθήσει ένα δείπνο καλωσορίσματος για όλους τους συμμετέχοντες με μοναδική θέα την Ακρόπολη και την πόλη των Αθηνών.

Η δεύτερη μέρα θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν συνεδρίες σχετικά με νομικά και λογιστικά ζητήματα ενώ ο Jeremy Hyman, ιδρυτής της Jeremy Hyman Associates, μιας κορυφαίας ανεξάρτητης συμβουλευτικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στον τομέα της τεχνολογίας, μαζί με τον Simon Bulleyment, θα μοιραστούν συμβουλές σχετικά με τις πρακτικές χρήσεις της τεχνητής νοημοσύνης και τον τρόπο λειτουργίας ενός πιο ασφαλούς εταιρικού περιβάλλοντος πληροφορικής.

Το συνέδριο θα συνεχιστεί με ενδιαφέρουσες και πρακτικές θεματικές ενότητες καθώς και workshops που θα αφορούν στην ασφάλεια στο διαδίκτυο, την οπτική ενός μαέστρου σχετικά με την επιχειρηματική ηγεσία, τη διαχείριση καταστάσεων κρίσης και φόβου και πολλά άλλα. Πιο συγκεκριμένα, ο Raphael von Hoensbroech, καλλιτεχνικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος του Konzerthaus Dortmund, θα εξηγήσει τι μπορούν να μάθουν οι εταιρείες από την διαχείριση μιας ορχήστρας, όπως για παράδειγμα τί είναι η οραματική ηγεσία και γιατί πρέπει οι ηγέτες να αφήνουν την ομάδα να γίνει πιο δημιουργική. Από την άλλη, ο Thomas Mueller, εξειδικευμένος στην εγκληματολογική ψυχολογία, πρώην συντονιστής των διαπραγματεύσεων ομηρίας για την Αυστριακή μυστική υπηρεσία και πρώην μέλος της ομάδας SWAT της Αυστριακής ομοσπονδιακής αστυνομίας, θα παρουσιάσει τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αποτρέψουμε το γεγονός να κυριαρχεί ο φόβος στην επαγγελματική μας ζωή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου, οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέα πρόσωπα, να περιηγηθούν στο κέντρο της Αθήνας, να γνωρίσουν την ελληνική κουζίνα, να θαυμάσουν τα αρχαιολογικά της μνημεία και να απολαύσουν μία βόλτα στο παραλιακό της μέτωπο. Επίσης, όσοι σύνεδροι το επιθυμούν θα μπορούν να επισκεφτούν τα γραφεία της Kleopas Alliott, όπου η Μαρία Γρατσία, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας και ο συνεργάτης της και Διευθυντής Εργασιών Βαγγέλης Σαρρής, θα τους υποδεχτούν με χαρά. Τέλος, καιρού επιτρέποντος, οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μια αξέχαστη κρουαζιέρα στο όμορφο νησί της Αίγινας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.