Home ΕΕ Ο Γιώργος Τζιάλλας εμπειρογνώμονας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Ο Γιώργος Τζιάλλας εμπειρογνώμονας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Ο Γιώργος Τζιάλλας, παράλληλα με τη θέση του ως Executive Advisor-συνεργάτης της DBC Diadikasia S.A., επιλέχθηκε κατόπιν πρόσκλησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής / DG GROW ως Εμπειρογνώμονας μέλος του Expert Group “Together for EU Tourism – T4T” για την επόμενη τριετία.

Τα τελευταία χρόνια, ο Γ. Τζιάλλας, πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού και έχοντας συνεργαστεί ως Εμπειρογνώμονας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (UNWTO) και Περιφερειακός Διευθυντής στο World Travel & Tourism Council (WTTC), συμμετέχει σε έργα τουρισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ως ομιλητής σε διεθνή συνέδρια και φόρουμ τουρισμού με σημαντικό ενδιαφέρον.

«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση έλαβα την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την επιλογή μου ως Μέλος της Ομάδας Εμπειρογνωμόνων για τον Τουρισμό, ειδικότερα σε θέματα αειφορίας, καινοτομίας και ψηφιακού μετασχηματισμού. Αποτελεί τιμή για εμένα η ανάληψη αυτού του ρόλου και ταυτόχρονα αναγνώριση της δουλειάς μου επί σειρά ετών στο χώρο του τουρισμού και του αναπτυξιακού σχεδιασμού στην Ελλάδα και σε διεθνές επίπεδο».

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version