Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με 300 εκθέτες από 8 χώρες η 9η Διεθνής Έκθεση για Εφοδιαστική...

Με 300 εκθέτες από 8 χώρες η 9η Διεθνής Έκθεση για Εφοδιαστική Αλυσίδα – Logistics & Επαγγελματικά Οχήματα στις 30 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου 2023

Κάθε προηγούμενο αναμένεται να ξεπεράσει σε επίπεδο συμμετοχών η 9η Διεθνής Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνεται από την O.MIND CREATIVES, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα, μεταξύ 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2023.

Η ανοδική πορεία της ευρύτερης βιομηχανίας υπηρεσιών για την εφοδιαστική αλυσίδα, material handling, εμπορευματικών μεταφορών και εμπορικού οχήματος αντικατοπτρίζεται και στην μοναδική στο είδος της έκθεση, που συγκεντρώσει περί τους 300 εκθέτες με ξένες συμμετοχές από 8 συνολικά χώρες, εκτείνεται σε 3 εκθεσιακά halls, υποστηρίζεται από 3 υπουργεία και όλους τους Συλλογικούς Φορείς του κλάδου, οι οποίοι εμπλέκονται και στην διοργάνωση των 12 παράλληλων με την έκθεση συνεδριακών events, LOGI.C 2023.

Εγκαίνια με την παρουσία πλήθος επισήμων

H έκθεση θα εγκαινιαστεί επισήμως το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, με την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας εκ μέρους του Υπ. Ανάπτυξης, του Υπ. Υποδομών και Μεταφορών και του Υπ. Ναυτιλίας, ενώ ξένες προσωπικότητες του κλάδου των Εμπορευματικών Μεταφορών, όπως εκπρόσωπος του International Road Transport Union (IRU), του European Network of Freight Villages (Europlatforms) αλλά και της Οικονομικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη, θα δώσουν, επίσης, το «παρών».

Εκθέματα από 3 και πλέον τομείς

Οι πάνω από 25.000 επισκέπτες, που αναμένεται να παρευρεθούν στην έκθεση, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν εκθέματα και να ενημερωθούν για νέες υπηρεσίες από όλο το φάσμα της αλυσίδας εφοδιασμού, των logistics, του material handling, των εμπορευματικών μεταφορών και του επαγγελματικού οχήματος.

  1. A) Υπηρεσίες Μεταφορών & Logistics

Στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», κάθε βιομηχανική – εμπορική εταιρεία μπορεί να ανακαλύψει συνεργάτες για την Αποθήκευση των προϊόντων της, τη Μεταφορά, την Αστική αλλά και την Εθνική-Διεθνή Διανομή, τις ανάγκες των e-shops κ.λπ.

  1. B) Εξοπλισμός Αποθήκης – Αυτοματισμοί

Στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», παραδοσιακά, οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες βρίσκουν λύσεις για τον Εξοπλισμό κάθε μεγέθους Αποθήκης, λύσεις Συσκευασίας, συμβούλους για την Κατασκευή της Αποθήκης, λύσεις Αυτοματισμών, Robotics και Artificial Intelligence Εφαρμογών σε tailor made λύσεις για μικρές αποθήκες ή μεγαλύτερα Logistics Centers.

Γ) Επαγγελματικό Όχημα & Τεχνολογίες Μεταφορών

Στο πλαίσιο της «Cargo Truck & Van Expo», αντιπροσωπείες επαγγελματικών οχημάτων μεταφορών και διανομών εκθέτουν τα νέα μοντέλα τους σε Van και Βαρέα Οχήματα, παρουσιάζοντας λύσεις ηλεκτροκίνησης, αλλά και διπλού καυσίμου. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν λύσεις για Αναλώσιμα, Τεχνολογίες Μεταφορών, Leasing Επαγγελματικών Στόλων κ.λπ.

 

Παράλληλο συνεδριακό πρόγραμμα LOGI.C

Όπως κάθε φορά, στο πλαίσιο της διπλής έκθεσης, τα πολύ-συνέδρια LOGI.C δίνουν ραντεβού με το κοινό τους, σε δύο συνεδριακές αίθουσες και τις 3 εκθεσιακές ημέρες, με 12 θεματικά events, τη συνδιοργάνωση των οποίων μαζί με το περιοδικό SC&L έχουν αναλάβει Συλλογικοί Φορείς του ευρύτερου κλάδου των Logistics και Μεταφορών, όπως και εταιρείες Συμβούλων Επιχειρήσεων, καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα ενδιαφέροντος για όσα συμβαίνουν στην διεθνή και την εγχώρια αγορά logistics, εμπορευματικών μεταφορών, αυτοματισμών και οργάνωσης αποθήκης κ.λπ.

Η διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES, οι περίπου 300 εκθέτες και οι συν-διοργανωτές των συνεδρίων LOGI.C σάς καλούν να δώσετε ραντεβού με την αγορά του μέλλοντος το Metropolitan Expo και στην 9η «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo».

Περισσότερες πληροφορίες στο www.supplychainexpo.gr

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ –

1.

Διεθνές Συνέδριο για τα Disruptions στην Εφοδιαστική Αλυσίδα από τον ΕΕΣΥΜ στο πλαίσιο της 9ης έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Με την συμμετοχή κορυφαίων προσωπικοτήτων, ερευνητών, εκπροσώπων διεθνών  και εγχώριων forum για την εφοδιαστική αλυσίδα, τις εμπορευματικές μεταφορές και τα logistics, ο Ελληνικός Επιμελητηριακός Σύνδεσμος Μεταφορών, ΕΕΣΥΜ, διοργανώνει για πολλοστή φορά στο πλαίσιο της έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», Διεθνές Συνέδριο το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 με θέμα «Διαταραχές στις εμπορευματικές μεταφορές και την εφοδιαστική από εξωγενείς παράγοντες».

Το παρών θα δώσουν εκ μέρους της ελληνικής Πολιτείας, ο υπουργός Υποδομών – Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ενώ στην Αθήνα και την έκθεση θα βρεθούν και θα μιλήσουν για το θέμα ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Βιώσιμων Μεταφορών της Οικονομικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη κ. Li, εκπρόσωπος της International Road Transport Union, ο πρόεδρος του International Union for Road-Rail Combined Transport (UIRR) κ. Schultze και η πρόεδρος του European Network of Freight Villages Europlatforms κα Ortiz.

Το Διεθνές Συνέδριο λαμβάνει χώρα για 4η συνεχή φορά στο πλαίσιο της έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», διοργανώνεται από τον ΕΕΣΥΜ και χορηγείται από την ΚΕΕΕ, το ΕΒΕΘ, τον ΟΛΗΓ, τον ΟΛΒ, τον ΟΛΠΑ, το Επιμελητήριο Φωκίδας, την Truck & Cargo Insurance και την εταιρεία Σκλαβενίτης. Χορηγός Επικοινωνίας το περιοδικό Supply Chain & Logistics.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου στις 30 Σεπτεμβρίου 2023 στην κεντρική συνεδριακή αίθουσα C2 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo, θα βραβευθούν και οι 3 καλύτερες εργασίες του αναγνωρισμένου Βραβείου Μεταφορών ΕΕΣΥΜ «Δημήτριος Τσαμπούλας» 2023, στη μνήμη του εκλιπόντος καθηγητή, πρωτοπόρου στον τομέα Έρευνας για τις Μεταφορές.

Περισσότερες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες και το πλήρες πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο https://sce.gr/synedria/

 

3 έρευνες για θέματα της εφοδιαστικής και των Logistics θα παρουσιαστούν στα LOGI.C 2023 στο πλαίσιο της 9ης έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Υπό τη διοργάνωση του περιοδικού SC&L magazine και την συν-διοργάνωση δύο φορέων και μιας εταιρείας συμβούλων, το κοινό των φετινών πολύ συνεδρίων LOGI.C 2023,  που γίνονται στο πλαίσιο της 9ης Διεθνούς Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» στο Metropolitan Expo μεταξύ 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου, θα έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί για τα ευρήματα 3 διαφορετικών ερευνών για τον κλάδο.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 11.30 στην συνεδριακή αίθουσα Hall 2, θα παρουσιαστούν από την Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, τα συμπεράσματα της 4ης Πανελλήνιας Έρευνας για τα Ψυχόμενα Logistics και την κάλυψη των οριζόντιων αναγκών της ψυχόμενης εφοδιαστικής αλυσίδας.

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 14.30 στην συνεδριακή αίθουσα Hall 2, το κεντρικό event των LOGI.C θα αφορά στην παρουσίαση των συμπερασμάτων της 1ης Πανελλήνιας Έρευνας για το ecommerce logistics & last mile orchestration από την Optilog Advisory Services. Κατόπιν στελέχη της αγοράς και του GRECA θα σχολιάσουν τα ευρήματα, δίνοντας μια νέα οπτική στις προκλήσεις που διανοίγονται λόγω e-commerce στην διαχείριση των Logistics και των διανομών.

Την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 14.30 στην συνεδριακή αίθουσα Hall 2, τα LOGI.C 2023 ολοκληρώνονται με την παρουσίαση εκ μέρους της Beyond the Best, των αποτελεσμάτων μελέτης για τα 3rd Party Logistics / Logistics Service Providers/ Courier & Μεταφορικές Επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο υπό τον τίτλο ‘Value Driven Supply Chain’.

Περισσότερες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες και το πλήρες πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο https://sce.gr/synedria/

 

Η ΑΑΔΕ καλεί την αγορά να ενημερωθεί για τις νέες Τελωνειακές Απλουστεύσεις στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, ΑΑΔΕ, κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα στην αγορά μέσω της 9ης Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», διοργανώνοντας την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο πλαίσιο των πολύ-συνεδρίων LOGI.C, ειδική ενημερωτική ενότητα με τίτλο «Τελωνειακές Απλουστεύσεις – Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας». Στο event αυτό που θα λάβει χώρα στην κεντρική συνεδριακή αίθουσα C2 του Metropolitan Expo, στελέχη της ΑΑΔΕ θα αναλύσουν τα 3 ειδικά τελωνειακά καθεστώτα – απλουστεύσεις που αφορούν στην αγορά, εξηγώντας στους εκπροσώπους του εμπορίου και των freight forwarders πώς μπορούν να τα αξιοποιήσουν για την αύξηση της επιχειρηματικότητας. Παράλληλα, στελέχη της αγοράς που ήδη κάνουν χρήση των απλουστεύσεων αυτών, θα περιγράψουν τα οφέλη για το διεθνές εμπόριο.

Περισσότερες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες και το πλήρες πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο https://sce.gr/synedria/

4.

Mobility Issues events στο πλαίσιο της Cargo Truck & Van Expo

Στο πλαίσιο της «Cargo Truck & Van Expo», που θα διεξάγεται στο Hall 4 του Metropolitan Expo, μαζί με την «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», έχουν προγραμματιστεί στα πολύ συνέδρια LOGI.C και δύο διαδοχικά ωριαία round table discussions που θα εστιάσουν στις νέες Τεχνολογίες και Καύσιμα στα Επαγγελματικά Οχήματα, στις λύσεις που προσφέρει το Leasing Φορτηγών και Εταιρικών στόλων και στην βιώσιμη μεταφορά και διανομή στις πόλεις.

Η πρώτη ενότητα Mobility Issues διοργανώνεται από την Truck & Cargo Insurance και την Kinsen με τίτλο «Μίσθωση Εταιρικών Στόλων & Ασφάλιση. Μύθοι & Αλήθειες» και προγραμματίζεται για την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 12.00-13.00 στην κεντρική συνεδριακή αίθουσα C2 του Metropolitan Expo. Στην ίδια αίθουσα μια ώρα μετά, μεταξύ 13.00 – 14.00 την σκυτάλη παραλαμβάνει η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) που διοργανώνει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα. Προτάσεις & Λύσεις».

Περισσότερες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες και το πλήρες πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο https://sce.gr/synedria/

 

5.

Εγκαίνια με την παρουσία της Πολιτικής Ηγεσίας και των Φορέων της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών

Την πλήρη στήριξη της κεντρικής Πολιτείας και των επίσημων συλλογικών Φορέων και Ενώσεων του κλάδου των Logistics και των Εμπορευματικών Μεταφορών, έχει η 9η Διεθνής έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» και η διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES.

Την έκθεση θα εγκαινιάσει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 17.00 το απόγευμα ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Κώστας Σκρέκας, ενώ την τελετή εγκαινίων και τους 300 εκθέτες θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Ανάπτυξης και υπεύθυνη για θέματα Βιομηχανίας κα Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, η Γενική Γραμματέας Βιομηχανίας κα Θέμιδα Ευτυχίδου, ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών κ. Ιωάννης Ξιφαράς, ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμένων κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος. Κατά την διάρκεια της έκθεσης, χαιρετίζοντας τα συνέδρια LOGI.C θα έχουν νωρίτερα δώσει το παρών τόσο ο υπουργός Υποδομών & Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, όσο και ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιιώτης.

Παρόντες και όλοι οι εκπρόσωποι των συλλογικών φορέων του ευρύτερου κλάδου, εκπροσωπώντας την Ελληνική Εταιρεία Logistics, τον Επιμελητηριακό Σύνδεσμο Μεταφορών, το Ινστιτούτο Logistics Management, την ΠΕΕΔ, την ΟΦΑΕ, τον ΣΥΝΔΔΕ&L, την EEBΔΨ&L, τον ECR Hellas και τον GRECA.

Δείτε περισσότερα στο www.sce.gr

6. Συμμετοχές από 8 χώρες στην 9η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo»

Αναβαθμισμένο διεθνή χαρακτήρα θα έχει φέτος η 9η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» που διεξάγεται υπό την διοργάνωση της O.MIND CREATIVES στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, μεταξύ 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2023.

Φέτος η έκθεση, που εκτείνεται σε 3 εκθεσιακά Halls, θα συμπεριλαμβάνει εκθεσιακές συμμετοχές από τουλάχιστον 8 χώρες εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα από Γερμάνια, Ιταλία, Ισπανία, Κίνα, Νορβηγία, Ιρλανδία, Τουρκία, Σερβία και Κύπρο.

Παράλληλα με την παρουσία ξένων εκθετών, αναβαθμισμένη θα είναι και η παρουσία πολυεθνικού κοινού – επισκεπτών, ως αποτέλεσμα του διεθνούς πλάνου marketing της διοργανώτριας εταιρείας O.MIND CREATIVES, ενώ η έκθεση θα έχει και διεθνή ζωντανή δημοσιογραφική κάλυψη, με την επίσκεψη σε αυτήν συνεργείου του International Transport Journal – MEDRIX Group.

Δείτε περισσότερα στο www.sce.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.