Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Η επιστροφή στο σχολείο με Uber Family

Η επιστροφή στο σχολείο με Uber Family

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς οι υποχρεώσεις αρχίζουν και αυξάνονται, ενώ οι επαγγελματικές εκκρεμότητες έχουν αναδυθεί από τον βυθό των διακοπών. Η προετοιμασία για τη νέα ακαδημαϊκή περίοδο περιλαμβάνει επισκέψεις σε βιβλιοπωλεία, αγορές σε σχολικά είδη με κοινό σημείο τις πολλαπλές νέες διαδρομές. Η ανάγκη για μετακίνηση είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη και ο χρόνος μετατρέπεται σε πολυτιμότερος από ποτέ. Η εφαρμογή της Uber είναι εδώ για να σας λύσει τα χέρια. Το νέο οικογενειακό προφίλ, το Uber Family σας επιτρέπει να δημιουργείτε ή να συμμετέχετε σε ομάδες χρησιμοποιώντας προεπιλεγμένο τρόπο πληρωμής.

Μέσω του Uber Family μπορείτε να συνδέσετε αγαπημένα σας πρόσωπα, τον παππού, τη γιαγιά, τον θείο/θεία, τον άνθρωπο που προσέχει το παιδί σας, τον συνεργάτη σας, τον ξάδελφό σας και όποιον άλλον θέλετε εσείς σε έναν λογαριασμό ώστε να εξυπηρετείστε και να εξυπηρετείτε μόνο από ένα προφίλ. Κρατήστε λογαριασμό των μετακινήσεών τους, προχωρήστε σε κράτηση για εκείνους, μέσα από ένα μόνο προφίλ. Προσθέστε αγαπημένα σας πρόσωπα με το πάτημα ενός κουμπιού στο οικογενειακό προφίλ, ενώ με την ίδια ευκολία μπορεί να αφαιρεθεί ένα πρόσωπο από αυτό, όπως ακόμα και ο ίδιος ο διαχειριστής του προφίλ. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα καταχώρησης διαφορετικών προεπιλεγμένων μεθόδων πληρωμής για κάθε μέλος, εξατομικεύοντας τις προτιμήσεις και διασφαλίζοντας τον πλήρη έλεγχο του ποιος και πότε κάνει χρήση του προφίλ.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε στους χρήστες μας την ευκαιρία να φροντίζουν τους αγαπημένους τους, ακόμα και όταν μετακινούνται», σχολιάζει η Σαρίτα Βαρούχ, Γενική Διευθύντρια της Uber Greece. «Και αυτό καθίσταται δυνατό χάρη σε μια σειρά χαρακτηριστικών της εφαρμογής μας, η οποία επιτρέπει σε όλη την οικογένεια, μέσω ενός μόνο λογαριασμού, να υλοποιήσει ό,τι έχει προγραμματίσει ή να διαχειριστεί μια έκτακτη ανάγκη, ακόμα και όταν δεν βρίσκεστε σε κοντινή απόσταση».

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version