Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Aristi Mountain Resort & Villas φιλοξενεί την έκθεση φωτογραφίας του Μάκη...

Το Aristi Mountain Resort & Villas φιλοξενεί την έκθεση φωτογραφίας του Μάκη Τσατσόπουλου, στον πολυχώρο Atop

Μία αξέχαστη εμπειρία στην καρδιά της φύσης και της τέχνης.

Χτισμένο στο ψηλότερο σημείο της Αρίστης, στο μαγευτικό σύμπλεγμα των Ζαγοροχωρίων, το Aristi Mountain Resort & Villas παρουσιάζει μία μοναδική καλλιτεχνική εμπειρία στον ειδικά σχεδιασμένο πολυχώρο εκδηλώσεων  – Atop, μέσα στο εκπληκτικό τοπίο του. Εκεί όπου η τέχνη και η φύση ενώνονται δημιουργώντας μοναδικά συναισθήματα για τον επισκέπτη, η πολυαναμενόμενη έκθεση του Μάκη Τσατσόπουλου, με τίτλο “Τα Ερημικά Τοπία και οι Φύλακές τους” ανοίγει τις πύλες της, με το ανατρεπτικό έργο του καλλιτέχνη να συνδυάζεται με την εμπειρία του Aristi Mountain Resort & Villas.

Ο πολυχώρος Αtop δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει μία ακόμη πιο δυνατή εμπειρία και ανάμνηση στους επισκέπτες, εκφράζοντας το ταξίδι διαφορετικών καλλιτεχνών και στηρίζοντας εκλεκτές πολιτιστικές πρωτοβουλίες. Η έκθεση του Μάκη Τσατσόπουλου είναι ιδιαίτερη, καθώς αφορά τον αρχιτέκτονα του ίδιου του resort, ο οποίος επιστρέφει σαν καλλιτέχνης στο χώρο που ο ίδιος έχει σχεδιάσει, δίνοντας στο κοινό επιπλέον την ευκαιρία να ανακαλύψει τον κόσμο που δημιούργησε.

Το resort, είναι ένα ιδανικό «καταφύγιο» με διακρίσεις και βραβεία για τις υποδομές και τις υπηρεσίες του. Πραγματικός επίγειος παράδεισος, εύκολα προσβάσιμος, προσφέρει ηρεμία και ασφάλεια στους φυσιολάτρες και σε κάθε επισκέπτη που αναζητά μοναδικές στιγμές σε ειδυλλιακά μέρη, όλες τις εποχές του χρόνου.

Στο πλαίσιο αυτό, “Τα Ερημικά Τοπία και οι Φύλακές τους” αποτελούν μια σειρά από αγαπημένες επιλογές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, που ο Μάκης Τσατσόπουλος έχει συγκεντρώσει κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας. Η χρήση της ψηφιακής επεξεργασίας έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην αποφυγή της υπερβολικής πληροφορίας, στην ανάδειξη των λεπτομερειών και στην απομόνωση της ουσίας της εικόνας, προσφέροντας μια ενδόμυχη διάσταση που συγκινεί τον θεατή. Το έργο του συνοδεύεται από μικρά γλυπτά  – “Φύλακες”, που περιβάλλουν το ευαίσθητο υλικό που προκύπτει, εποπτεύοντάς το και παρατηρώντας το με αγγελική χάρη. Η έκθεση θα λάβει χώρα από τις 19 Αυγούστου έως και τις 17 Σεπτεμβρίου 2023.

To ‘concept’ Aristi Mountain Resort & Villas

Η φύση λατρεύει την περιοχή του Ζαγορίου, καθώς ανάλογα με την εποχή η περιοχή μεταμορφώνεται, προσφέροντας μια μαγευτική εμπειρία, ενώ οι επισκέπτες του Aristi Mountain Resort & Villas έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτόν τον φυσικό καλλιτεχνικό πίνακα, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το resort διαθέτει χώρους υψηλής αισθητικής και ταυτόχρονα προσφέρει εξαιρετικές παροχές. Οι ξύλινες παραδοσιακές στέγες και οι τοπικές πέτρινες πλάκες συνδυάζονται αρμονικά με το ορεινό τοπίο, προσφέροντας ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον για αξέχαστες διακοπές. Με αυτόνομα κτήρια και κομψά διακοσμημένα δωμάτια, σουίτες και βίλες, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και άνεση. Η ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής εναρμονίζεται απόλυτα με το μοναδικό φυσικό τοπίο, προσφέροντας ηρεμία και χαλάρωση ή μοναδικές ευκαιρίες δράσης.

Για τους λάτρεις της γαστρονομίας, το πολυβραβευμένο εστιατόριο Salvia χαρίζει μια εξαιρετική εμπειρία γεύσης με παραδοσιακές, τοπικές συνταγές και πρώτες ύλες.
Ενώ για όσους αναζητούν τη χαλάρωση, το SPA προσφέρει αξέχαστες στιγμές αναζωογόνησης, με απίστευτη θέα, εσωτερική, θερμαινόμενη πισίνα, υδρομασάζ, σάουνα, χαμάμ και υπηρεσίες μασάζ, σε ένα ιδανικό περιβάλλον.

Παράλληλα, το Aristi Mountain Resort & Villas, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στα 21 πιο οικολογικά καταλύματα του πλανήτη, σύμφωνα με τη λίστα του National Geographic, υποστηρίζει έναν «πράσινο» τρόπο μετακίνησης, παρέχοντας τη δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Στο σύνολο της, από την κατασκευή και τη λειτουργία, μέχρι τον σεβασμό στην τοπική κοινωνία, η πράσινη πολιτική του Aristi Mountain Resort & Villas εστιάζει στη δέσμευσή του για τη φύση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.aristi.eu
FB: @aristimountainresort
IG: @aristimountainresort

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version