Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Koniama Acropolis Roof

Koniama Acropolis Roof

Koniama Acropolis Roof

Αξέχαστες καλοκαιρινές νύχτες με θέα την Ακρόπολη

Για όσους/ες πιστεύουν ότι η Αθήνα είναι ωραιότερη το καλοκαίρι, το μπαρ στον τελευταίο όροφο του Koniama Acropolis θα γίνει σίγουρα αγαπημένο στέκι!

Koniama Acropolis Roof

Θυμίζοντας ένα κλασικό μπαλκόνι στον αθηναϊκό ουρανό με τη μαγεία της φεγγαρόλουστης Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο, το Koniama Acropolis Roof διαμορφώθηκε σε ένα μπαράκι με φιλικό χαρακτήρα και σαγηνευτική ατμόσφαιρα έτοιμο να υποδεχτεί «λίγους και καλούς».

Με δροσερά κοκτέιλ-μεταξύ των οποίων και το χαρακτηριστικά ελληνικό Koniama με γλυκό υποβρύχιο-και δυνατότητα φιλοξενίας 30 ατόμων για exclusive party και εκδηλώσεις, το Koniama Acropolis Roof μπορεί να καυχιέται για τη μοναδική τοποθεσία του αλλά και το μοντέρνο στυλ του, που όπως και το ξενοδοχείο Koniama Acropolis είναι εμπνευσμένο από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά.

Το ξενοδοχείο Koniama έχει μια μοναδική και ενδιαφέρουσα ιστορία που το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα ξενοδοχεία στην περιοχή. Το όνομά του, δηλαδή η λέξη «κονίαμα», έχει ένα βαθύτερο νόημα που αντανακλά τις αξίες και την αισθητική του ξενοδοχείου. Το βιομηχανικό, αστικό στυλ του κτηρίου ενέπνευσε το όνομα, καθώς αντιπροσωπεύει τον βασικό θεμέλιο λίθο που τα συγκρατεί όλα. Όμως, η ιστορία του ξενοδοχείου δεν σταματάει εδώ.

Έχοντας εγκατασταθεί σε μία καλλιτεχνική γειτονιά της Αθήνας, το ξενοδοχείο διαθέτει πολλά καλλιτεχνικά στοιχεία στο χώρο του. Η ιστορία του είναι μια αντανάκλαση της αφοσίωσής των ιδρυτών του και της διάθεσής τους να δημιουργήσουνμια μοναδική και αξιομνημόνευτη εμπειρία για τους επισκέπτες τους.

Αυτή η διάθεση για φιλοξενία, λέξη που ετυμολογικά σημαίνει διάθεση υποδοχής και αγάπης για τους ξένους είναι διάχυτη και στο roof μπαρ, που άνοιξε για τους επισκέπτες εκτός ξενοδοχείου μόλις πριν λίγες μέρες με στόχο να γίνει σημείο αναφοράς για όσους το γνωρίζουν.

Αν επιλέξετε για τη διασκέδασή σας το πολύβουο Κέντρο, το ησυχαστήριό σας για μία αξέχαστη καλοκαιρινή νύχτα απέχει ελάχιστα από τα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας :

Koniama Acropolis Roof
Ηρακλέους 10, Αθήνα 117 43

Μουσείο Ακρόπολης 700 μ.
Ακρόπολη Αθηνών 1,1 χλμ.
Πλάκα 1,2 χλμ.
Ναός του Ολυμπίου Διός 950 μ.
Μοναστηράκι 1,7 χλμ.
Μουσείο Μπενάκη 2,1 χλμ.
Παναθηναϊκό Στάδιο 1,4 χλμ.
Σύνταγμα 1,6 χλμ.

Website: www.koniamaacropolis.com

Instagram: https://instagram.com/koniama_acropolis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.