Αρχική Δήμοι Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης
Celestyal Cruises

Με τον Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννη Στεφανάκη συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Στη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν όλα τα αναπτυξιακά έργα στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου και συγκεκριμένα: Το έργο για την αποκατάσταση του γυμνασίου-λυκείου Τζερμιάδων που έχει χαρακτηριστεί ως σεισμόπληκτο. Για την αποκατάσταση των ζημιών Περιφέρεια και Δήμος διεκδικούν χρηματοδότηση από τα αρμόδια Υπουργεία.

Τα έργα οδοποιίας (δημοτική και αγροτική) στο Δήμο που πρόκειται να χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια Κρήτης, η συνεργασία με τον αναπτυξιακό οργανισμό «Δαίδαλος» που θα υποστηρίξει το Δήμο σε θέματα διοικητικά και τεχνικά όπως επίσης συμπόρευση Περιφέρειας Κρήτης-Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου και Υπουργείου Πολιτισμού που χρηματοδοτεί την περαιτέρω ανάδειξη-ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Τέλος συζητήθηκε το πλαίσιο ένταξης έργων στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2021-2027 όπου ο Δήμος έχει ολοκληρώσει μελέτες έργων προς χρηματοδότηση.

Ο κ. Στεφανάκης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την διαρκή στήριξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.