Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά kariera.gr: Online συνεντεύξεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν στο Developers:Day:Digital του kariera.gr το διήμερο...

kariera.gr: Online συνεντεύξεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν στο Developers:Day:Digital του kariera.gr το διήμερο 22-23 Ιουνίου

Το μεγαλύτερο διήμερο Online Career Event της Ελλάδας για Developers & Software Engineers έρχεται 22-23 Ιουνίου.

Το kariera.gr  διοργανώνει για 7η συνεχή φορά το Developers:Day:Digital, το μεγαλύτερο online διήμερο event στην Ελλάδα με ευκαιρίες απασχόλησης στον κλάδο της Πληροφορικής και των Νέων Τεχνολογιών, στις 22 και 23 Ιουνίου (14:00-20:00).

Το Developers:Day:Digital απευθύνεται σε ειδικότητες όπως Developers, Software Engineers, Security Experts, UI/UX Specialists, DevOps κ.ά., που αναζητούν εργασία και θέλουν να ενημερωθούν για τις νέες Τεχνολογίες. Μοναδική απαραίτητη προϋπόθεση για τους συμμετέχοντες είναι να κάνουν δωρεάν εγγραφή εδώ.

«Όραμά μας είναι να ξεκλειδώσουμε απεριόριστες ευκαιρίες εργασίας για τους developers και software engineers της Ελλάδας. Με το Developers:Day:Digital δημιουργούμε ένα σημείο επαφής μεταξύ ταλαντούχων προγραμματιστών και Εργοδοτών, συμβάλλοντας στην αύξηση της απασχολησιμότητας στην ψηφιακή εποχή», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαντώ Πατσαούρα, Γενική Διευθύντρια του kariera.gr.

Κατά τη διάρκεια του διήμερου career event, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα:

  • Να έρθουν σε επαφή με έμπειρους IT recruiters
  • Να πραγματοποιήσουν 1:1 online συνεντεύξεις μέσω chat ή video
  • Να παρακολουθήσουν ομιλίες από ειδικούς του κλάδου για τις νέες τάσεις στην Πληροφορική

Το 2020, το Developers:Day:Digital απέσπασε το Gold βραβείο στα Event Awards ως καινοτόμα δράση που συμβάλλει στην ενίσχυση της απασχόλησης μέσω της άμεσης στελέχωσης εκατοντάδων developers & software engineers από μεγάλες εταιρείες Τεχνολογίας.

Ενδεικτικά, συμμετέχουσες εταιρείες του Developers:Day:Digital Ιουνίου 2023:
Epsilon Net Group of Companies, Executive Level, INTRALOT, Novibet, T-DIGITAL by Deutsche Telekom, kariera.gr, Renesas Design Greece, VODAFONE 

Μάθε περισσότερα σχετικά με το Developers:Day:Digital εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.