Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Hellenic Train: Παροχή έκπτωσης 30% στους εκπροσώπους της Δικαστικής Αρχής

Hellenic Train: Παροχή έκπτωσης 30% στους εκπροσώπους της Δικαστικής Αρχής

Celestyal Cruises

Ενόψει της διενέργειας των βουλευτικών εκλογών της 25 ης Ιουνίου 2023, η Hellenic Train παρέχει έκπτωση 30% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων απλής μετάβασης στους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής, εφόρων, δικαστικών αντιπροσώπων, οι οποίοι θα μετακινηθούν για εκτέλεση υπηρεσίας (από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο άσκησης των καθηκόντων τους και αντιστρόφως). Η παραπάνω έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη της σχετικής απόφασης διορισμού.

Η προαναφερόμενη έκπτωση 30% θα χορηγείται μόνο για εκδόσεις εισιτηρίων από φυσικά σημεία έκδοσης εισιτηρίων της Hellenic Train (δηλ. δεν θα ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω Internet ή mobile εφαρμογών) και θα ισχύει αποκλειστικά για ταξίδια που πραγματοποιούνται από τις 22 έως και 28 Ιουνίου 2023. Για τα εισιτήρια με επιστροφή η έκπτωση 30% θα υπολογίζεται στο διπλάσιο της τιμής απλής μετάβασης.

Για επιβάτες, οι οποίοι, λόγω ιδιότητας, δικαιούνται έκπτωση (πχ. πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, κλπ) εφαρμόζεται, κατά περίπτωση, η προβλεπόμενη ευνοϊκότερη τιμολόγηση).

Σημειώνεται ότι, η παρούσα έκπτωση δεν ισχύει για εισιτήρια που έχουν ήδη εκδοθεί. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.