Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Vistara για τρίτη συνεχή φορά κατακτά το βραβείο της Καλύτερης Αεροπορικής...

Η Vistara για τρίτη συνεχή φορά κατακτά το βραβείο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στην Ινδία και τη Ν. Ασία και κατατάσσεται στην 16η θέση παγκοσμίως στα Βραβεία Skytrax 2023

Η Vistara, ηγέτιδα αεροπορική εταιρεία της Ινδίας και κοινοπραξία του ομίλου Tata και της Singapore Airlines, κατατάχθηκε στην 16η θέση παγκοσμίως, τέσσερεις θέσεις υψηλότερα από πέρυσι, στα Παγκόσμια Βραβεία Skytrax 2023 για τις αεροπορικές εταιρείες. Αυτό καθιστά τη Vistara τον μοναδικό ινδικό αερομεταφορέα που φιγουράρει στον κατάλογο των 20 κορυφαίων αεροπορικών εταιρειών του κόσμου για δεύτερη συνεχή φορά.

Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία κατέκτησε σειρά βραβείων κύρους, όπως “Η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία Στην Ινδία Και Τη Νότια Ασία” για τρίτη συνεχή χρονιά, “Το Καλύτερο Προσωπικό Αεροπορικής Εταιρείας Στην Ινδία Και Τη Νότια Ασία” για πέμπτη συνεχή φορά, “Το Καλύτερο Πλήρωμα Καμπίνας Στην Ινδία Και Τη Νότια Ασία” για τρίτη συνεχή χρονιά και “Η Καλύτερη Business Class Αεροπορικής Εταιρείας Στην Ινδία Και Τη Νότια Ασία” για δεύτερη φορά.

Η Vistara εξασφάλισε επίσης την 8η θέση, ανεβαίνοντας κατά μία θέση από πέρυσι, μεταξύ των “Καλύτερων Αεροπορικών Εταιρειών Στην Ασία 2023”. Η αεροπορική εταιρεία κατέλαβε την 19η θέση μεταξύ των “Καλύτερων Πληρωμάτων Καμπίνας Αεροπορικής Εταιρείας Στον Κόσμο 2023” και την 20η θέση στην κατηγορία “Καλύτερη Ψυχαγωγία Εν Πτήσει Στον Κόσμο 2023”.

Η Vistara ψηφίστηκε από ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο (από περισσότερες από 100 εθνικότητες), καθώς τα World Airline Awards βασίζονται στη μεγαλύτερη έρευνα ικανοποίησης επιβατών αεροπορικών εταιρειών στον κόσμο, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 20,23 εκατομμύρια ταξιδιώτες για την περίοδο μεταξύ Σεπτεμβρίου 2022 και Μαΐου 2023.

Συγχαίροντας τη Vistara και σχολιάζοντας τα βραβεία, ο Edward Plaisted, Διευθύνων Σύμβουλος της Skytrax, δήλωσε: “Συγχαίρουμε τη Vistara για το φανταστικό επίτευγμα της κατάκτησης αυτού του βραβείου ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ινδία και τη Νότια Ασία. Η διπλή επιτυχία της κατάκτησης του βραβείου για το καλύτερο προσωπικό αεροπορικής εταιρείας στην Ινδία και τη Νότια Ασία για πέμπτη φορά αποτελεί ένα πρωτοφανές επίτευγμα στην περιοχή αυτή”.

Η Vistara είναι η αεροπορική εταιρεία της Ινδίας με την υψηλότερη βαθμολογία σε πολλά φόρουμ του κλάδου και έχει επίσης κερδίσει πολλά βραβεία “Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας”. Σε σύντομο χρονικό διάστημα οκτώ και πλέον ετών από την έναρξη των δραστηριοτήτων της, η Vistara ανέβασε τον πήχη των προτύπων λειτουργίας και εξυπηρέτησης στην ινδική αεροπορική βιομηχανία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.