Αρχική Αεροπορικά Νέα Απευθείας πτήσεις της Air Serbia για το Ηράκλειο

Απευθείας πτήσεις της Air Serbia για το Ηράκλειο

Στις 31 Μαΐου 2023, με την πτήση JU750 στις 11:55 π.μ., ξεκίνησε η Air Serbia εποχικά δρομολόγια μεταξύ Βελιγραδίου και Ηρακλείου. Η εθνική αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις για τη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης τέσσερις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Η πρώτη πτήση εγκαινιάστηκε με τελετή υποδοχής του Airbus A320 της Air Serbia, στο Αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

«Το Ηράκλειο είναι το σταυροδρόμι τριών ηπείρων και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη της Μεσογείου και από σήμερα, ένας νέος προορισμός στο αναπτυσσόμενο δίκτυό μας. Με την εισαγωγή αυτού του νέου δρομολογίου, έχουμε επεκτείνει την παρουσία της Air Serbia στην Ελλάδα. Τον Ιούνιο, θα ξεκινήσουμε πτήσεις για τη Ρόδο, την Κέρκυρα και τα Χανιά, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να φτάσουν γρήγορα και εύκολα σε αυτούς τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς», δήλωσε ο Boško Rupić, Γενικός Διευθυντής Εμπορικού και Στρατηγικής της Air Serbia.

Η εθνική αεροπορική εταιρεία της Σερβίας προσφέρει βολικές συνδέσεις από το Ηράκλειο, μέσω Βελιγραδίου, για Άμστερνταμ, Βερολίνο, Μπολόνια, Ζυρίχη, Ντίσελντορφ, Κοπεγχάγη, Αμβούργο, Φρανκφούρτη, Παρίσι, Πράγα, Ρώμη, Βενετία, Λιουμπλιάνα, Ζάγκρεμπ, Ποντγκόριτσα και πολλές άλλες πόλεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.