Αρχική Αεροπορικά Νέα Ένας άνδρας τρόμαξε τους επιβάτες ανοίγοντας την πόρτα του αεροσκάφους κατά τη...

Ένας άνδρας τρόμαξε τους επιβάτες ανοίγοντας την πόρτα του αεροσκάφους κατά τη διάρκεια πτήσης “ήθελε να βγει γρήγορα” – Video

Ένας άνδρας που άνοιξε την έκτακτη έξοδο ενός αεροπλάνου της Asiana Airlines λίγο πριν από την προσγείωση την Παρασκευή 26 Μαΐου το απόγευμα, δήλωσε στην αστυνομία ότι αισθανόταν ασφυξία και ήθελε να βγει από το αεροπλάνο γρήγορα.

Η πόρτα του αεροσκάφους ανοίχτηκε καθώς προσγειωνόταν στην Daegu της Νότιας Κορέας, με τον άνεμο να πνέει μέσα στην καμπίνα του αεροπλάνου και τους τρομοκρατημένους επιβάτες να κρατούν σφιγκτά τις πλευρές των καθισμάτων τους, όπως φαίνεται σε βίντεο του περιστατικού.

Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας δήλωσε ότι ένας άνδρας στα 30s, που καθόταν στην έκτακτη θέση, φάνηκε ότι άνοιξε την πόρτα όταν το αεροσκάφος βρισκόταν σε ύψος περίπου 700 πόδια (213 μέτρα) πάνω από το έδαφος και περίπου δύο έως τρία λεπτά πριν από την προσγείωση στην πόλη που βρίσκεται 150 μίλια (240 χιλιόμετρα) νότια του Σεούλ. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια.

Οι τοπικές αρχές ανέφεραν ότι ο άνδρας συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Daegu την Παρασκευή σχετικά με το περιστατικό. Ο ίδιος ανέφερε ότι βρισκόταν υπό έντονο άγχος μετά την πρόσφατη απώλεια της δουλειάς του και ένιωθε ασφυξία, επιθυμώντας να βγει γρήγορα από το αεροπλάνο.

Σύμφωνα με την Asiana Airlines, συνολικά 200 άτομα βρίσκονταν επιβάτες, μεταξύ των οποίων 194 επιβάτες. Από αυτούς, 12 υπέστησαν ελαφρά τραύματα από υπεραναπνοή και εννέα από αυτούς έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία στην περιοχή της Daegu.

Το αεροπλάνο εκτελούσε πτήση από το νησί Jeju, κοντά στις νότιες ακτές της Νότιας Κορέας, προς την πόλη Daegu.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.