Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά The rooftop garden at The Foundry Suites Athens is turning 5!

The rooftop garden at The Foundry Suites Athens is turning 5!

Σήκωσε τα μάτια και μαζί το ποτήρι σου! Γιατί ο ωραιότερος κήπος της Αθήνας, βρίσκεται εκεί ψηλά, στο rooftop του The Foundry Suites Athens, στου Ψυρρή. Και γιατί φέτος γιορτάζει τα 5 του χρόνια με μοναδικά happenings, γεύσεις και τα 10 best sellers cocktails του να πρωταγωνιστούν στον κατάλογό του. Cheers!

To πιο speakeasy rooftop garden της Αθήνας έχει γενέθλια. Η ταράτσα του The Foundry Suites Athens γίνεται φέτος 5, κι έχει 5 λόγους να το γιορτάζει.

#1 Το μοναδικό περιβάλλον του

H κατάφυτη ταράτσα του με τις κληματαριές, τις λεβάντες, τα δεντρολίβανα, τις ροδιές, στην κορυφή του The Foundry Suites Athens, φέρνει στη μνήμη μας μυρωδιές και εικόνες από τις αυλές που φιλοξενούσαν τα παιχνίδια, αλλά και τη ραστώνη των παιδικών μας χρόνων και ακριβώς γι αυτό έχει αναδειχτεί στον τόπο – σύμβολο της πιο απροσποίητης και «αφτιασίδωτης» πλευράς της αθηναϊκής downtown διασκέδασης.

#2 Η θέα του

Τοποθετημένη στρατηγικά στην καρδιά αλλά και την «κεφαλή» της πιο-hip-δε-γίνεται γειτονιάς του Ψυρρή, η ταράτσα του The Foundry Suites Athens χαρίζει μοναδικά ινσταγκραμικά κάδρα της Αθήνας από ψηλά, με την Ακροπόλη, το λόφο του Φιλοπάππου, το Αστεροσκοπείο, αλλά και την Τεχνόπολη Αθηνών να μονοπωλούν το ενδιαφέρον κάθε άνω των 12ΜΡ κάμερας.

#3 Τα 10 best sellers cocktail του

Ειδικά για τα φετινά του γενέθλια, το rooftop garden του The Foundry,  επέλεξε να «κοσμήσει» το μενού του με 10 από τα πιο δημοφιλή κοκτέιλς των 5 ετών της λειτουργίας του. Το Zeus, η  Griega Margarita, η La Tomatina επιστρέφουν σε μια εορταστική special εμφάνιση και γεύση, δίπλα στις μπύρες από ελληνικά microbreweries, αλλά και τα 15 κρασιά Ελλήνων παραγωγών της ανανεωμένης λίστας.

#4 Η πίτσα του

Με περισσότερα λόγια οι… fork of the town, φρέσκες Neapolitan style πίτσες, που φτιάχνονται εδώ live μπροστά μας και ψήνονται στον Gozney Dome φούρνο. Ναι και η «Miso» και η «Carbonara»  και αυτή με την ντομάτα Σαν Μαρτσάνο που έγιναν σαν χρήση αντιηλιακού… συνήθεια!

#5 Τα signature pop up events

Από τα γαστρονομικά, όπως sushi, tacos, burgers, αλλά και τα  full moon parties με guest Dj’s, η ταράτσα του The Foundry θα δώσει και φέτος τον τόνο, το τέμπο αλλά και τη γεύση ενός ακόμα αξέχαστου καλοκαιριού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.