Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά FIESTA VOIO 13-16 Ιουλίου 2023, Μικρόκαστρο-Σιάτιστα

FIESTA VOIO 13-16 Ιουλίου 2023, Μικρόκαστρο-Σιάτιστα

   Το FIESTA VOIO ανοίγει τις πόρτες του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με ακόμη πιο δυναμικό line-up! Πάρτε την παρέα σας και ελάτε να περάσετε τις διακοπές σας, απολαμβάνοντας το πιο ενδιαφέρον μουσικό πρόγραμμα του φετινού καλοκαιριού στην Βόρεια Ελλάδα, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στις όχθες του Αλιάκμονα, δύο μόλις χιλιόμετρα από την Εγνατία Οδό, στο κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας, μια ώρα από τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, τα Τρίκαλα και τη Φλώρινα. 

            Στο FIESTA VOIO, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε μερικές από τις καλύτερες μουσικές στιγμές του 2023. Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έρχεται με τους μουσικούς του, για μας δώσει την πιο αξέχαστη συναυλία του καλοκαιριού.  Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγαvέλη  ανανεώνουν τη συνεργασία τους για το καλοκαίρι, και κάνουν στάση και στο Βόιο. Ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100°C και οι Planet of Zeus επιστρέφουν στη σκηνή του FIESTA VOIO για να ξεσηκώσουν ξανά το κοινό.  Οι ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣ, ταξιδεύουν με το νέο τους full album για να μας θυμίσουν πως πρέπει να είναι μια ραπ συναυλία. Ο Bloody Hawk θα φέρει όλες τις ποιότητες που αγαπήσαμε στο ραπ του μέχρι σήμερα. Από το φετινό line-up δεν θα μπορούσε να λείπει και το πιο ανερχόμενο όνομα του ελληνικού hip-hop ο ΕΘΙΣΜΟΣ. 

          Τα μουσικά δρώμενα όμως δεν τελειώνουν εκεί! Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, το πρόγραμμα του FIESTA VOIO θα είναι γεμάτο με μια μεγάλη ποικιλία από support acts, διαφόρων μουσικών ειδών, από stoner και indie rock μέχρι παραδοσιακές χάλκινες μπάντες (Elephant, Kohana, Εγώ, Arthur Squwaks!, Σταύρος Άλλος).

           Η διασκέδαση στο FIESTA VOIO δεν σταματά ποτέ! Μετά το πέρας των συναυλιών θα ακολουθούν ολονύχτια Dj sets. Το δεύτερο stage της διοργάνωσης θα φιλοξενήσει μερικούς κορυφαίους Djs, όπως την Kiki – KiKa – Botonaki, τον George Tsilipakos και την Anna Maria Papagianni.

          Το FIESTA VOIO βέβαια δεν είναι μόνο μουσική, όλες οι δραστηριότητες που απολαύσατε έρχονται ξανά για να γεμίσουν τη ζωή του φεστιβάλ. Περιπλανηθείτε στη μαγευτική κοιλάδα του Αλιάκμονα κάνοντας ιππασία. Ανακαλύψτε τις καταπράσινες διαδρομές του Βοΐου. Απογειωθείτε με ένα παραπέντε πάνω από το μεγαλύτερο ποταμό της χωράς. Κάντε αναρρίχηση σε ανεπανάληπτες πλάγιες. Εξερευνήστε τον Αλιάκμονα μέσα σε ένα canoe cayak.  Αφήστε την αδρεναλίνη σας να εκτοξευθεί πάνω στο zipline. Οι φιλοξενούμενοι του FIESTA VOIO θα μπορούν φυσικά να κατασκηνώσουν στο ανανεωμένο χώρο του free camping, όπου φέτος έχει διαμορφωθεί εκ νέου, με τρόπο που θα κάνει τη διαμονή στον χώρο της διοργάνωσης ακόμα πιο ευχάριστη. 

Κλείστε εισιτήρια και ελάτε να ζήσετε την αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία του FIESTA VOIO!!!

             Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ ημερήσιο (προπώληση), 18 ευρώ (στο ταμείο), 40 ευρώ EARLY BIRDS ολόκληρο το τετραήμερο του FIESTA VOIO για τα πρώτα 200 εισιτήρια, 50 ευρώ ολόκληρο το τετραήμερο του FIESTA VOIO. Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών με συνοδεία κηδεμόνα.

           Για ευκολότερη πρόσβαση στον χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια λεωφορείων από και προς την Κοζάνη. Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι. Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του Fiesta Voio!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.