Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Ο BY MYCONIAN COLLECTION θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του στις 21...

Το Ο BY MYCONIAN COLLECTION θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του στις 21 Απριλίου

O by Myconian Collection: το νέα 5στερο talk of the town στο νησί της Μυκόνου ανοίγει τις πύλες του στις 21 Απριλίου 2023!

Το νέο ξενοδοχείο απαράμιλλου design και κορυφαίας φιλοξενίας του ομίλου Myconian Collection θα υποδεχθεί τους διακεκριμένους καλεσμένους του στις 21 Απριλίου 2023!

 Μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή χρονιά, όπου συστήθηκε στο κοινό του κοσμοπολίτικου νησιού, το νέο πεντάστερο O by Myconian Collection στον κόλπο του Ορνού, θα ανοίξει τις πύλες του στις 21 Απριλίου 2023! Η πρώτη ξενοδοχειακή μονάδα του ομίλου στην διάσημη παραλία του Ορνού, μόλις 3,6km από τη Χώρα, απευθύνεται σε απαιτητικούς ταξιδιώτες που αγαπούν τη φύση και το design, όπως επίσης την άψογη φιλοξενία και το εκλεπτυσμένο lifestyle.

Μιλά τη γλώσσα του σύγχρονου design, μα αντλεί έμπνευση και από τις ρίζες της ελληνικής φιλοξενίας και αισθητικής, με 65 δωμάτια και σουίτες, όχι απλώς φιλικά στο περιβάλλον αλλά σε πραγματική αρμονία με αυτό. Την ατμόσφαιρα χαρακτηρίζουν φυσικά υλικά όπως ξύλο, πέτρα και μάρμαρο, τα οποία αντικατοπτρίζουν την αμόλυντη ομορφιά των Κυκλάδων. Ηλιόλουστα και ευρύχωρα, όλα τα δωμάτια διαθέτουν επιπλωμένη βεράντα ή μπαλκόνι, όπως και ιδιωτικές πισίνες για όσους τις προτιμούν. Υπάρχουν επιλογές για 2 έως 6 ενήλικες, με δωμάτια από 33m² έως 135m². 

Το O by Myconian Collection είναι μια όαση φιλοξενίας και design που βρίσκεται στο σταυροδρόμι του πρωτοποριακού σχεδιασμού, της κορυφαίας ατομικής εξυπηρέτησης, των ατέλειωτων παροχών και των αυθεντικών εμπειριών. Εδώ, ο ταξιδιώτης εμπνέεται να ζήσει πιο ουσιαστικά από ποτέ, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή – μια εμπνευσμένη καθημερινότητα μακριά από το άγχος και το στρες που σε φέρνει σε επαφή με τον πραγματικό σου εαυτό και τη φύση και σου δίνει την πολυτέλεια να περάσεις τον χρόνο σου δημιουργώντας νέες αναμνήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Το O by Myconian Collection προσκαλεί τον επισκέπτη να πάρει μια βαθιά ανάσα, να απελευθερώσει τη φαντασία του, να ανακαλύψει εκ νέου όσα έχουν σημασία και να ζήσει νέες εμπειρίες για όλες τις αισθήσεις.

Το πρώτο ξενοδοχείο της Myconian Collection βρίσκεται σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, με μερικά από τα καλύτερα beach bar της Μυκόνου, εξαιρετικά εστιατόρια, καταστήματα και εγκαταστάσεις water sports λίγα μόλις μέτρα από το δωμάτιο ή τη σουίτα σας.

Φυσικά, η νέα άφιξη στο portfolio της Myconian Collection παραμένει πιστή στη διακεκριμένη γαστρονομική κουλτούρα του διάσημου ομίλου. Από το gourmet πρωινό, το μεσημεριανό στη δροσιά της πισίνας και τα κοκτέιλ στο Ο Bar by the pool έως τις εξαιρετικές γαστρονομικές δημιουργίες του O Restaurant, οι γεύσεις του μένουν αξέχαστες με ολόφρεσκα θαλασσινά, ντόπια κρέατα και λαχανικά σε υπέροχους συνδυασμούς με σπάνιες ετικέτες κρασιού και ποτών από τις Κυκλάδες και όλο τον κόσμο.

Ο επισκέπτης έχει επίσης στη διάθεση του, στον χώρο του ξενοδοχείου, το O Wellness Spa με μεγάλο μενού θεραπειών και εμπειριών και αποκλειστικά προϊόντα Elemis και Ligne St Barth, γυμναστήριο με σύγχρονα μηχανήματα, προπόνηση ατομική και σε ομάδες, αλλά και ξεχωριστές εκδηλώσεις, όπως beach yoga κάτω από την πανσέληνο και το O Concept Store, μια boutique που διαθέτει προσεκτικά επιλεγμένα κομμάτια από κορυφαία brands σε resortwear και beachwear.

Επιπλέον, όλοι οι καλεσμένοι της Myconian Collection απολαμβάνουν ελεύθερη πρόσβαση και στα 11 ξενοδοχεία του ομίλου στη Μύκονο και την τεράστια γκάμα από εστιατόρια, μπαρ, πισίνες και spa που διαθέτουν, όπως και άριστες υπηρεσίες και χώρους διοργάνωσης εκδηλώσεων και γάμων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.