Αρχική Γαστρονομία Σύμφωνο Συνεργασίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού & της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις.

Σύμφωνο Συνεργασίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού & της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ), Dr. Αντώνιος Αυγερινός και ο Πρόεδρος της Λέσχης Ακρόπολις – Αρχιμαγείρων, Αρχιζαχαροπλαστών, Αρτεργατών & Επιστημόνων Επισιτισμού Αττικής (Λ.Α.Ε.Α. ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ), κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης υπέγραψαν Μνημόνιο συνεργασίας και Αλληλοϋποστήριξης.

Η υπογραφή του μνημονίου έγινε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Λέσχης για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, στο εστιατόριο «Το Μαντρί», στην Άνω Γλυφάδα.

Το μνημόνιο συνεργασίας, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την συνδρομή του Ε.Ε.Σ. προς την Λ.Α.Ε.Α. ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ στην υγειονομική κάλυψη/παροχή πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε παντός είδους εκδηλώσεις που διοργανώνει για την επισιτιστική ενίσχυση-βοήθεια ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Από πλευράς της, η Λ.Α.Ε.Α. ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, αναλαμβάνει την ενημέρωση όλων των μελών της για το έργο του Ε.Ε.Σ. αλλά και την εν γένει κοινοποίηση/δημοσιοποίηση των δράσεων του Ε.Ε.Σ. στα μέσα ψηφιακής ενημέρωσης που διαθέτει. Επίσης, θα συνεισφέρει ουσιαστική βοήθεια σε είδη διατροφής που θα διαθέτει σε κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες για την υποβοήθηση του τεράστιου ανθρωπιστικού έργου του Ε.Ε.Σ.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο Γενικός Γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, κ. Γιάννης Χρυσουλάκης, ο πρώην Υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών, κ. Βασίλης Σπανάκης,  ο κ. Τάσος Γαιτάνης Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, η Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, κα Άντζελα Γκερέκου, ο πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος ΞΕΕ κ. Αλέξανδρο Βασιλικό, ο πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Αθήνας Προαστίων & Περιχώρων κ. Παναγιώτη Σαχινίδης, ο Γέροντα Παρθένιο κ.α. όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Α. κ Νίκος Παπαγεωργίου ο κ. Θεόδωρος Κουτσογιαννόπουλος Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Π.Α., η κα Δήμητρα Αγγελάκη Εντεταλμένη Σύμβουλος Αγροτοδιατροφής της Π.Α., η κα Χαρά Μητσοτάκη Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, ο κ. Αναστάσιος Μαρίνος Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Ζακύνθου, ο κ. Γιώργος Καββαθάς Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ – ΠΟΕΣΕ, η κα Χαρά Κοβούση Διευθύντρια ΙΕΚ Αναβύσσου, η κα Διευθύντρια ΙΕΚ Ζωγράφου κα Καδδά Κωνσταντίνα, ο κ. Τάκης Κούκος επίτιμος γραμματέας της πανελλήνιας ομοσπονδίας επισιτισμού και τουρισμού, οΞενοδόχος κ. Αντώνη Νικολουδάκη, ο κ. Ιωάννης Σκορδίλης οίνοποιός από τα Κύθηρα, ο κ. Γκίκας Σπύρος Λογιστής της Λέσχης, ο προϊστάμενος του ΟΣΕ Τμήμα Διοικητ. Μέριμνας κ. Φεστερίδης Ιωάννης, ο κ. Θεόδωρος Ρούσος πρόεδρος της Ένωσης Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας-Αττικής «Οι Ταξιάρχες». ο κ. Κουβέλης Γιώργος Διευθύνων Σύμβουλος στον παγκόσμιο διαγωνισμό Taste Olymp Awards, ο κ. Παντελής Σκουρλάς Σκηνοθέτης, ο επιχειρηματίας κ. Θανάση Μπέλλο

Παρευρέθηκαν επίσης:o κ. Νίκος Μπακόλας – κα Όλγα Μανωλίτση Ιδρυτικά Μέλη της ΛΑΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, ο κ. Βασίλης Μπέκας – ο κ. Παναγιώτης Τζίμας, ο κ. Κώστας Κωβαίος – ο κ. Θανάσης Καραίνδρος μέλη του ΔΣ της ΛΑΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.

Τα επίτιμα μέλη Ειδικής Αγωγής Α.με.Α της ΛΑΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, κα Δέσποινα Αλειφέρη,  κ. Εμμανουήλ Λαντζουράκη,  κ. Αντώνη Μιτρούση.

Ο κ. Νικόλαος Πολίτης Οινοχόος – η κα Μαρία Ζησούλη – ο κ. Θεοφάνης Γεωργόπουλος – ο κ. Αθανάσιος Σκούρας τ. Αρχιμάγειρας στο Προεδρικό Μέγαρο – ο κ. Λευτέρης Καραντάνης – ο κ. Κυριάκος Μαριδάκης,ως επίτιμα μέλη, αλλά και πολλά μέλη της Λέσχης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.