Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Emirates γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η Emirates γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Στις 14 Φεβρουαρίου, η Emirates γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου παρέχοντας στους επιβάτες της τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα μεγάλο εύρος από γλυκά εδέσματα εν πτήσει και μεγάλη ποικιλία από επιδόρπια εμπνευσμένα από την αγάπη στα σαλόνια της, παρέχοντας παράλληλα ροζέ σαμπάνια, δελεαστικές προσφορές για δώρα και μια σειρά από ρομαντικές ταινίες και τραγούδια.

Φέτος τον Φεβρουάριο, η αγάπη είναι «στον αέρα» με το ice, καθώς οι επιβάτες της Emirates μπορούν να απολαύσουν αγαπημένες ταινίες όπως τη ρομαντική κωμωδία του 2022 «Ticket to Paradise», με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς του Χόλυγουντ Julia Roberts και George Clooney. Διατίθενται, επίσης, περισσότερες από 70 ρομαντικές κωμωδίες και δραματικές ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των νέων κυκλοφοριών «Meet Cute», με πρωταγωνιστές την Kaley Cuoco και τον Pete Davidson, και το “Ask Me to Dance“, καθώς και τις κλασικές ταινίες «When Harry Met Sally», «Bridget Jones Diary» και «The Notebook». Χάρη στην πλούσια συλλογή τηλεοπτικών σειρών της Emirates, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν εν πτήσει σύγχρονες σειρές όπως η «The Pursuit of Love» (2021) ή ρομαντικές, δραματικές ταινίες εποχής, όπως η «Emma» και η «Sense and Sensibility».

Επιπλέον, λίστες με μουσικά τραγούδια, όπως η «Love Is in The Air» και η «Romantic Moments», έχουν ενταχθεί στο ice και περιλαμβάνουν επιλεγμένα κλασικά ρομαντικά κομμάτια των Celine Dion, Whitney Houston, Ed Sheeran, Diana Ross, Roberta Flack κ.α. Πριν από την πτήση, οι επιβάτες μπορούν να περιηγηθούν στην εφαρμογή της Emirates και να προεπιλέξουν τις ταινίες, τις τηλεοπτικές εκπομπές ή τις μουσικές λίστες τους, συγχρονίζοντας το ice με  την ώρα της επιβίβασής τους.

Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οι επιβάτες όλων των κατηγοριών θα έχουν τη ευκαιρία να απολαύσουν λαχταριστά brownies ή cupcakes με γεύση red velvet, διακοσμημένα με κόκκινες και ροζ καρδιές, στη δική τους συσκευασία δώρου που έχει ετοιμάσει η Emirates, ενώ στα αεροσκάφη θα υπάρχει ο ανάλογος ατμοσφαιρικός φωτισμός. Από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου, η Emirates θα προσφέρει στα σαλόνια της σε ολόκληρο τον κόσμο ένα μεγάλο εύρος γλυκών εδεσμάτων, από σοκολατένιες καρδιές μέχρι θεματικά κέικ και φράουλες με επικάλυψη σοκολάτας.

Στα σαλόνια της Emirates στο Ντουμπάι, οι επιβάτες της Πρώτης Θέσης θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν κέικ με φιστίκι και φράουλα ή fondant με σμέουρα και tonka, ενώ οι επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης μπορούν να απολαύσουν τάρτα με φράουλα και yuzu ή μους με αρωματικό ιβίσκο, φράουλα και αμύγδαλο. Τόσο οι επιβάτες της Πρώτης όσο και της Διακεκριμένης Θέσης μπορούν να γιορτάσουν την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου με σαμπάνια Moët Rosé Impérial ή να επισκεφτούν το ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον οποίο η Emirates παρέχει παγωτό με γεύση σπιτικού τσιζκέικ με φράουλα, σορμπέ βατόμουρο και τριαντάφυλλο. Τα Costa Coffee στα σαλόνια της Emirates θα σερβίρουν δωρεάν ντόνατς σε σχήμα καρδιάς, ενώ το τσάι Dilmah έχει δημιουργήσει μια σειρά μιγμάτων τσαγιού αποκλειστικά για την περίσταση.

Οι επιβάτες της Emirates μπορούν να κάνουν δώρα στους αγαπημένους τους και να επωφεληθούν από τις ειδικές προσφορές στο EmiratesRED, αγοράζοντας δύο αρώματα με έκπτωση 15 USD σε επωνυμίες όπως Amouage, Givenchy, YSL, Roja, Versace, Cartier και Hermes. Επιπλέον, μπορούν  να εξοικονομήσουν έως και 15% όταν αγοράζουν δύο προϊόντα από την ίδια επωνυμία, συμπεριλαμβανομένων των ρολογιών Cerruti, των καλλυντικών Benefit, των προϊόντων ομορφιάς Elizabeth Arden και των κοσμημάτων Clogau. Η υπηρεσία προπαραγγελίας της EmiratesRED.com είναι επίσης διαθέσιμη στις περισσότερες πτήσεις, με τους επιβάτες να μπορούν να περιηγηθούν σε μια μεγάλη γκάμα αποκλειστικών προϊόντων – μερικά από τα οποία δεν είναι διαθέσιμα στο αεροσκάφος και να κάνουν αγορές από 21 ημέρες έως και 40 ώρες πριν από την πτήση τους. Για όσους επιθυμούν να απολαύσουν μία αξέχαστη εμπειρία, οι παραγγελίες παραδίδονται από το πλήρωμα καμπίνας απευθείας στη θέση του επιβάτη κατά τη διάρκεια της πτήσης, εφόσον συμπληρωθούν τα στοιχεία της πτήσης κατά το check-out.

Τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης Skywards της Emirates μπορούν να κερδίσουν ακόμη περισσότερα Μίλια την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, κάνοντας αγορές σε δημοφιλή επώνυμα προϊόντα στα ΗΑΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Στο skywardsmilesmall.com συμπεριλαμβάνονται χιλιάδες επώνυμα καταστήματα, μεταξύ άλλων τα Farfetch, Harvey Nichols, Sephora και περισσότεροι από 150 επώνυμοι σχεδιαστές μόδας στο Bicester Village, όπως οι Ted Baker, Mulberry, Pandora κ.α. Τα μέλη του προγράμματος Skywards μπορούν επίσης να κάνουν κράτηση για μια ρομαντική απόδραση στο EmiratesSkywardsHotels.com και να κερδίσουν χιλιάδες Μίλια σε διαμονές στα ξενοδοχεία Marriott Bonvoy, Hilton Hotels & Resorts, Four Seasons Hotels & Resorts κ.α.. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα  https://www.emirates.com/gr/greek/skywards/.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.