Αρχική ΕΕ «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Κρήτη» – Ηράκλειο, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, 18:00 –...

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Κρήτη» – Ηράκλειο, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, 18:00 – 20:00

Ανοικτή εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης με τους πολίτες με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Κρήτη» συνδιοργανώνουν την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, «Αίθουσα Καστελλάκη», το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα με τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης και του Europe Direct Κρήτης.

Εισαγωγική τοποθέτηση για την αποστολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη σημερινή συγκυρία θα κάνει η υπεύθυνη Τύπου του Γραφείου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα Ελβίρα Φόρτε. Χαιρετισμό θα απευθύνουν η αναπληρώτρια επικεφαλής της ομάδας Επικοινωνίας της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Νέλλη Παλαιολόγου, ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης (ΕΛΚ) και ο Communication Manager του Εurope Direct Κρήτης Νικόλας Μωραϊτάκης.

Στη συνέχεια η εκδήλωση θα αναπτυχθεί σε δυο θεματικές ενότητες :

  1. Την αναπτυξιακή στρατηγική της Κρήτης θα παρουσιάσει ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ενώ η υπεύθυνη της ομάδας Επικοινωνίας της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Εύη Γεωργίτση θα αναπτύξει τη συνεισφορά της ΕΕ στην Κρήτη.
  2. Την Πολιτική Ενέργειας της ΕΕ θα συζητήσουν ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για τα ευρωπαϊκά και διεθνή θέματα της περιφέρειας Κρήτης Γιώργος Αλεξάκης και ο διευθυντής περιεχομένου της «διαΝΕΟσις» Θοδωρής Γεωργακόπουλος. Τη συζήτηση θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Χάρης Φλουδόπουλος

Tην Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 στις 10:00 π.μ. στο ξενοδοχείο IBIS Hotel Heraklion Central το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα συνδιοργανώνουν εργαστήριο για τους δημοσιογράφους της Κρήτης σχετικά με τα «Θέματα και εργαλεία του Ευρωπαϊκού ρεπορτάζ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.