Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σύσκεψη του Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη για τον τουρισμό...

Σύσκεψη του Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη για τον τουρισμό στα Ιωάννινα και επίσκεψη στην Καστοριά

Δημητρης Φραγκάκη

Σύσκεψη για τον τουρισμό στα Ιωάννινα πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε  στο ξενοδοχείο Dulac, σε συνεργασία με την ‘Ενωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων μαζί με τις τοπικές αρχές και τους φορείς του τουρισμού. Συμμετείχαν επίσης Βουλευτές Ιωαννίνων, ο Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχες Ηπείρου, Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι Τουρισμού.

Νωρίτερα ο κ. Φραγκάκης συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη στα γραφεία της Περιφέρειας ενώ στη συνέχεια με τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμο. Τέλος, πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Πρόεδρο και τα μέλη Δ.Ε.Ε.Π Ιωαννίνων.

Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου ο ΓΓ του ΕΟΤ θα επισκεφθεί την Καστοριά, όπου θα συμμετάσχει σε σύσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί από κυβερνητικό κλιμάκιο στην περιοχή. Στην συνέχεια θα μεταβεί στην Κοζάνη, όπου θα πάρει μέρος στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού έργου της Κυβέρνησης στην Δ. Μακεδονία, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.