Αρχική Yachting Μεγάλη συμμετοχή αναμένεται στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting

Μεγάλη συμμετοχή αναμένεται στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting

Αντίστροφη μέτρηση για το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting, το οποίο θα διεξαχθεί στις 17 & 18 Φεβρουαρίου 2023, στο 5άστερο ξενοδοχείο WYNDHAM GRAND ATHENS. Το Συνέδριο, το οποίο έχει γίνει θεσμός, διεξάγεται κάτω από την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του ΕΟΤ, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, καθώς και του ΣΙΤΕΣΑΠ, της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας,  του Propeller Club, του ΠΣΕΠΕ και του Hellenic Association of Women.

Η συμμετοχή στο Συνέδριο προβλέπεται μεγάλη και δια ζώσης και virtually, αναδεικνύοντας το Συνέδριο ως σημείο αναφοράς για το ελληνικό yachting.  Κορυφαίες εταιρείες του χώρου, συμμετέχουν χορηγικά.

Το Συνέδριο θα περιλαμβάνει δέκα θεματικές ενότητες που καλύπτουν το σύνολο των αναπτυξιακών προκλήσεων που αντιμετωπίζει το ελληνικό yachting σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, θα συζητηθούν θέματα όπως: Ναυτιλία & Θαλάσσιος Τουρισμός, Η Επόμενη μέρα μετά το Νομοσχέδιο, Chartering & Brokerage / Bare boats & Crewed Boats, Yachting – Ασφάλεια στην θάλασσα, Yachting, Περιβάλλον & Πράσινη Ενέργεια – Ενεργειακή Μετάβαση, Μαρίνες, Yacht Refit/ Design/ Building/ Repair/ Shipyards, Yachting & Εκπαίδευση, Γυναίκες στον χώρο του Yachting, Θαλάσσιος Τουρισμός & Μπλε Οικονομία. (https://gryachtingcongress.com/schedule-2023/).

Ανάμεσα στους ομιλητές περιλαμβάνονται εκπρόσωποι υπουργείων, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων της ναυτιλίας και του τουρισμού, επιχειρηματίες του χώρου και ακαδημαϊκοί, οι οποίοι θα αναλύσουν όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν τον κλάδο του yachting σήμερα.

Κεντρική παρουσιάστρια του Συνεδρίου θα είναι η δημοσιογράφος Βίκυ Χαντζή, ενώ συντονιστές των επιμέρους πάνελ θα είναι έμπειροι δημοσιογράφοι.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Trinity Εvents και την BoatsAdvisor Hub&Events και θα μεταδίδεται μέσα από ψηφιακή πλατφόρμα και σε Iive streaming.

Η δυνατότητα εγγραφών θα ισχύει έως τις 10 Φεβρουαρίου 2023.

https://gryachtingcongress.com/

events@trinityevents.gr / info@boatsadvisor.com