Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Και εγένετο… effectus

Και εγένετο… effectus

H Rollerdeck Associates, συμβουλευτική εταιρεία government relations & strategic communications εξελίσσεται και μετονομάζεται σε effectus.

Μετά από δέκα χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική και διεθνή αγορά public affairs, η εταιρεία αλλάζει την επωνυμία της για να αποτυπώσει αυθεντικότερα τις διαρκώς μεταβαλλόμενες τάσεις του κλάδου.

Ταυτόχρονα, ενισχύει την ομάδα της, προκειμένου να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της σε ένα περιβάλλον «πολυ-κρίσης», ενώ μετέφερε την έδρα της σε ένα νέο, λειτουργικότερο για τους ανθρώπους της χώρο, ο οποίος ενισχύει τους δεσμούς μεταξύ τους και εκφράζει καλύτερα την εταιρική κουλτούρα της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η effectus είναι ο αποκλειστικός εταίρος στην Ελλάδα του μεγαλύτερου δικτύου ανεξάρτητων public affairs εταιρειών στον κόσμο. Αποστολή της είναι η διαμόρφωση του αναγκαίου «κοινού τόπου» μεταξύ των αναγκών της κοινωνίας, της πολιτικής ατζέντας και των επιχειρηματικών συμφερόντων, συμβάλλοντας έτσι στην προαγωγή της δημοκρατίας και της συμπεριληπτικής ανάπτυξης.

Με αφορμή την ανακοίνωση του νέου ονόματος και της νέας εταιρικής ταυτότητας της εταιρείας ο Διευθύνων Εταίρος κ. Γιάννης Κοφίνης δήλωσε:

«Παρά τις σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε όλοι σήμερα, εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Να προχωρήσουμε μπροστά με τόλμη και αποφασιστικότητα.  Αλλάζουμε το όνομα της εταιρείας μας και η Rollerdeck Associates δίνει τη σκυτάλη στην effectus.

Την ίδια στιγμή, επενδύουμε στην ενδυνάμωση της ομάδας μας, με την προσθήκη καταξιωμένων επαγγελματιών και στην εξασφάλιση ενός καλύτερου περιβάλλοντος εργασίας για τους ανθρώπους μας, στα νέα μας γραφεία.

Η effectus, λοιπόν, ξεκινά την πορεία της με πυξίδα τα βασικά χαρακτηριστικά που εξασφάλισαν την επιτυχία της δεκαετίας που πέρασε: Τη δέσμευση για την  εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας σε επίπεδο εταίρου, τη σταθερή επιμονή μας στην επίτευξη απτών και μετρήσιμων αποτελεσμάτων για τους πελάτες μας και την αδιαπραγμάτευτη προσήλωσή μας στη διαφάνεια.  

Ευχαριστώντας τους πελάτες και τους συνεργάτες μας που μας εμπιστεύτηκαν αυτά τα δέκα χρόνια, συνεχίζουμε δυναμικά και αισιόδοξα».

Η εταιρεία εγκαινίασε και τη νέα της ιστοσελίδα effectusgr.com, όπως και τη σελίδα της στο LinkedIn, όπου θα μπορεί κανείς να παρακολουθεί όλα τα νέα της effectus.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.