Αρχική Γαστρονομία ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ...

ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΑΡΧΙΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΑΡΤΕΡΓΑΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Στα πλαίσια του Γαστρονομικού Τουρισμού της Ελλάδας και ειδικά της Περιφέρειας Αττικής, με τον τουρίστα να απολαμβάνει εδέσματα, ελληνικό branch ή ακόμη γλυκίσματα από τα 1500 και όχι μόνο Αρτοποιία της Αθήνας, που θα δοκιμάζουν τις γεύσεις, τα αρώματα, και τον πολιτισμό – κουλτούρα της χώρας μας πχ το κουλούρι, την τυρόπιτα, την σπανακόπιτα ή ακόμη και το ίδιο το ψωμί αλλά και στις εορταστικές ημέρες τα γνήσια γλυκά εδέσματα όπως κουραμπιέ, μελομακάρονα, τσουρέκια κλπ.

Η συμφωνία αυτή είναι τόσο ιδιαίτερη γιατί έχει να κάνει με το αρχαιότερο επάγγελμα του Αρτοποιού και ο πολιτισμός είναι αυτός που δίνει την γνησιότητα στο αρτοποιείο και ο καταναλωτής να ξέρει ότι από το αρτοποιείο θα δοκιμάσει γνήσιες γεύσεις αλλά με πολύ μεγάλη διαχρονική αξία.

Τέλος θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό φεστιβάλ Ψωμιού με παρουσιάσεις – διαγωνισμούς – γευσιγνωσία όλων των αρτοποιών της Ευρώπης αλλά και πολλές εκπλήξεις όπως Erasmus+ κλπ.

Στο Σύμφωνο Συνεργασίας ήταν ο Πρόεδρος της ΣΑΑΠΠ κ. Παναγιώτης Σαχινίδης ο Πρόεδρος της ΛΑΕΑ Ακρόπολις κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης και ο Γ.Γ. ΛΑΕΑ Ακρόπολις κ. Παναγιώτης Τζίμας 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.