Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΙΣΝ | Το SNF Nostos 2023 εστιάζει στην Ψυχική Υγεία 21, 22,...

ΙΣΝ | Το SNF Nostos 2023 εστιάζει στην Ψυχική Υγεία 21, 22, 23 Ιουνίου

Celestyal Cruises

Τρία χρόνια τώρα, η πανδημία έχει φέρει στην επιφάνεια, σύμφωνα με έρευνες*,  ραγδαία αύξηση των συμπτωμάτων κατάθλιψης κι άγχους. Και μπορεί η πανδημική κρίση κάποια στιγμή να ξεπεραστεί, τα ψυχικά τραύματα, ωστόσο, στην κοινωνία και σε κάθε άνθρωπο ξεχωριστά μπορεί να μείνουν μαζί μας για καιρό. Τώρα είναι η στιγμή, να συνεχίσουμε να καταπολεμάμε το στίγμα της ψυχικής υγείας, και να μιλήσουμε ανοιχτά για τα προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε. Γιατί η ψυχική υγεία είναι ένα θέμα που αφορά κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά και όλους μαζί ως κοινωνία.

Στο SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), για τρεις ημέρες, από τις 21-23 Ιουνίου 2023, θα μιλήσουμε για ζητήματα σχετικά με την ψυχική υγεία, στους Διαλόγους του ΙΣΝ και στο SNF Nostos Conference. Δεν θα μείνουμε, όμως, μόνο στις συζητήσεις. Όπως κάθε χρόνο, θα τρέξουμε στον αγώνα SNF Nostos Run, θα απολαύσουμε και θα συμμετάσχουμε σε καλλιτεχνικά δρώμενα, θα μοιραστούμε εμπειρίες, και θα ζήσουμε δυνατές συναυλιακές στιγμές μέσα και από μια συνεργασία του SNF Nostos που ευελπιστούμε πως θα ανακοινώσουμε σύντομα.

SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

21, 22, 23 Ιουνίου 2023

Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)

Διάλογοι του ΙΣΝ: 21 Ιουνίου

SNF Nostos Conference: 22 & 23 Ιουνίου

SNF Nostos Run: 22 Ιουνίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.