Αρχική FedHATTA ΗΑΤΤΑ/ FedHATTA | Συνέδριο WTAAA: Μνημόνια συνεργασίας με τα τουριστικά γραφεία της...

ΗΑΤΤΑ/ FedHATTA | Συνέδριο WTAAA: Μνημόνια συνεργασίας με τα τουριστικά γραφεία της Λατινικής Αμερικής, Κολομβίας, του Καναδά, και της Ινδίας

Κοινά σημεία επαφής σε τομείς ανάπτυξης πρωτοβουλιών που σχετίζονται με τις τελευταίες τάσεις της οργανωμένης αγοράς ταξιδίων, την αειφορία και την ενίσχυση των τουριστικών ροών από και προς την Ελλάδα, τα οποία οδήγησαν σε μνημόνια συνεργασίας, εντοπίστηκαν στο πέρας της Γενικής Συνέλευσης της Παγκόσμιας Συμμαχίας Ενώσεων Ταξιδιωτικών Γραφείων, WTAAA (World Travel Agents’ Associations Alliance) η οποία διεξήχθη στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2022 στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, τα προεδρεία των ΗΑΤΤΑ και FedHATTA υπέγραψαν μνημόνια συνεργασίας με τους Συνδέσμους/ Ομοσπονδίες ταξιδιωτικών γραφείων και τουρ οπερέιτορ των χωρών της Λατινικής Αμερικής (FOLATUR – Foro Latinoamericano de Turismo), της Κολομβίας (ΑΝΑΤΟ – Asociacion Colombiana de Agencias de Viajes y Turismo), του Καναδά (ACTA – Association of Canadian Travel Agencies), και της Ινδίας (TAFI – Travel Agents’ Federation of India),  με τα οποία επιδιώκεται η προσαρμογή του οργανωμένου τουρισμού στις σύγχρονες ταξιδιωτικές τάσεις, ενεργοποιώντας ακόμη περισσότερο τη ζήτηση για οργανωμένα πακέτα από και προς τη χώρα μας σε σχέση με τις αγορές αυτές.

Ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, κ. Νικόλας Κελαϊδίτης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις συμφωνίες, και δήλωσε: «Η χώρα μας εξελίσσεται σε διεθνή εταίρο στα οργανωμένα ταξίδια, κάτι που τόσο ο Σύνδεσμος ΗΑΤΤΑ όσο και η Ομοσπονδία FedHATTA υλοποιούν με όλο και μεγαλύτερη ένταση τα τελευταία χρόνια. Οι συμφωνίες με διεθνείς ομολόγους μας – συνδέσμους και ομοσπονδίες – συμβάλλουν ουσιαστικά στην ενεργοποίηση των τουριστικών ροών μεταξύ των χωρών, διευκολύνοντας το τουριστικό έργο και διασφαλίζοντας τη σταθερή επαφή της Ελλάδας με τον παλμό των τελευταίων τάσεων και εξελίξεων στην τουριστική βιομηχανία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.