Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ BOUTIQUE HOTEL ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ XENIA...

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ BOUTIQUE HOTEL ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ XENIA 2022

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Προγράμματος Boutique Hotel του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2022.

Πλήθος ξενοδόχων από όλη την Ελλάδα επισκέφθηκαν το stand του Προγράμματος, που διαμορφώθηκε από έμπειρη ομάδα διακοσμητών, ώστε να αποπνέει τη διαφοροποιημένη εμπειρία που προσφέρουν τα Boutique Hotels. Με σύγχρονα εργαλεία επικοινωνίας, μέσω mood video, info screen, ηλεκτρονικής παρουσίασης και έντυπου υλικού, τα στελέχη του περιπτέρου παρείχαν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ενημέρωση στους επισκέπτες και ανέδειξαν τα οφέλη που αποκομίζουν τα ξενοδοχεία -μέλη με την πιστοποίηση τους και την απόκτηση του σήματος. 

To πρόγραμμα Boutique Hotel προσφέρει προοπτικές ανάπτυξης, στηρίζει έμπρακτα τους ξενοδόχους και καλλιεργεί μία νέα κουλτούρα επιχειρηματικότητας πιστοποιώντας τα μικρά ξενοδοχεία που προσφέρουν «φιλοξενία με διακριτή προσωπικότητα».  

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μεγάλη συμμετοχή κοινού είχε το workshop που πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο του Boutique Hotel με θέμα «Νέες, τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες για τα Boutique Hotels, που αναβαθμίζουν τη συνολική εμπειρία διαμονής». Η εκδήλωση κέντρισε το ενδιαφέρον των ξενοδόχων, αφού η τεχνολογία παρέχει πολλές υπηρεσίες που ικανοποιούν τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη, που αναζητά προσωποποιημένες υπηρεσίες.

Τις λύσεις τους παρουσίασαν οι βραβευμένες εταιρείες Vivestia, Unlimited Adrenaline και ΕV Loader που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους στο Πρόγραμμα Επιταχυντή CapsuleT, μίας σημαντικής πρωτοβουλίας του ΞΕΕ που έχει λάβει διεθνείς βραβεύσεις όπως η πρόσφατη ανάδειξή του ως καλύτερο επιταχυντή της Νότιας Ευρώπης.

Το περίπτερο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου κύριος Αλέξανδρος Βασιλικός καθώς και μέλη του Προεδρείου του Ξ.Ε.Ε. που έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους όσους συντέλεσαν στην άψογη παρουσία του Προγράμματος.

Ιδιαίτερα, ο Πρόεδρος του ΞΕΕ, κύριος Αλέξανδρος Βασιλικός τόνισε τα εξής: «Ένα όραμα του ΞΕΕ, το Σήμα Πιστοποίησης BOUTIQUE HOTEL εξελίσσεται και δημιουργεί συνθήκες για την εξωστρέφεια και ενίσχυση των ξενοδοχείων. Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος συμβάλλει δυναμικά στην εθνική προσπάθεια στήριξης της οικονομίας, τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και την τόνωση της απασχόλησης», μέσα από την πιστοποιημένη ποιοτική αναβάθμιση

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.boutique-hotel.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.