Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H Θεσσαλία φιλοξένησε τα μέλη της ECTAA και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις

H Θεσσαλία φιλοξένησε τα μέλη της ECTAA και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις

H Θεσσαλία φιλοξένησε τα μέλη της ECTAA και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις

Η Θεσσαλία αποκάλυψε την δυναμική της ως τουριστικός προορισμός, στα μέλη της ECTAA που βρέθηκαν στην Ελλάδα για να πραγματοποιήσουν το SemiAnnual Meeting στις 23-25 Νοεμβρίου, στην Θεσσαλονίκη, και αποφάσισαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους για να γνωρίσουν τα Μετέωρα και τα χωριά του Νοτίου Πηλίου.

Το ταξίδι στην Θεσσαλία για τους Ευρωπαίους tour operators και ταξιδιωτικούς πράκτορες, μέλη των Προεδρείων των ευρωπαϊκών ενώσεων – μελών της ECTAA, ξεκίνησε με ξενάγηση στην Καλαμπάκα και τα Μετέωρα, και συνέχισε στον Βόλο και στα χωριά του Νότιου Πηλίου, όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν την δυνατότητα να συναντήσουν την ελληνική παράδοση σε όλες τις πτυχές της: στην γαστρονομία, στο τοπίο, αλλά και στα αξιοθέατα της περιοχής.

Κατά την διαμονή τους στον Βόλο είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν παρουσίαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενώ ενδιαφέρουσα ήταν και η παρουσίαση από τον Νίκο Μαγγίτση, τον καταξιωμένο ορειβάτη, από τον οποίο οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να μάθουν αρκετά στοιχεία για το βουνό των Κενταύρων.
 
Η διοργάνωση του ταξιδιού γνωριμίας ήταν μια πρωτοβουλία του ΗΑΤΤΑ, της FedHATTA, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κων. Αγοραστού και του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Ιωάννη Μπουτίνα, ενώ την στήριξαν με την πολύτιμη βοήθειά τους το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο Μαγνησίας, το Επιμελητήριο Τρικάλων και ο Δήμος Ν. Πηλίου. Την παρουσίαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιμελήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Ιωάννης Μπουτίνας και παρουσίασε η πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος Επιμελητηρίου Μαγνησίας Θέκλα Καμμένου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Υφυπουργός στον πρωθυπουργό κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Ιωάννης Μπουτίνας, ο Πρόεδρος της ECTAA κ. Frank Oostdam, ο Ταμίας της ECTAA κ. Μάριος Καμμένος, ο Προεδρος της FedHatta κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, o Πρόεδρος του Ηatta κ. Νικόλαος Κελαϊδίτης, μέλη της ECTAA & HATTA, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Απασχόλησης & Εμπορίου κ. Αθανάσιος Μόρας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, η Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Θέκλα Καμμένου, ο αντιδήμαρχος Νοτίου Πηλίου, κ. Δημήτριος Ραματάς, οι κ.κ. Αθανάσιος Σπύρου και Ευαγγελία Αρβανιτάκη από τον Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Δωματίων Μαγνησίας και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας κ. Γιώργος Μποτσιβάλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.