Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ίδρυμα Βασίλη Παπαντωνίου

Ίδρυμα Βασίλη Παπαντωνίου

Ίδρυμα Βασίλη Παπαντωνίου

Το Ίδρυμα Βασίλη Παπαντωνίου, όπως μετονομάσθηκε πρόσφατα το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα, οργάνωσε τη Δευτέρα 28/11/2022 στις 18.00 στη φιλόξενη αίθουσα του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ μία συγκινητική τελετή κατά την οποία απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε προσωπικότητες που επέδειξαν και επιδεικνύουν αμέριστο ενδιαφέρον για την προκοπή του Ιδρύματος. Ενδιαφέρον που υλοποιούν με ηθικές και υλικές συνδρομές για την επίτευξη των καταστατικών του στόχων. 

Οι προσωπικότητες που έλαβαν τιμητικές διακρίσεις, κατά σειρά ηλικίας, είναι ο Κώστας Μαυρόπουλος, σχεδιαστής υψηλής ραπτικής, ο Απόστολος Μπότσος, ανώτατος δικαστικός λειτουργός, πρώην Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικτατείας και από 30ετίας Πρόεδρος της Εθνικής Πινακοθήκης, Ο Διονύσης Φωτόπουλος, Σκηνογράφος και Ενδυματολόγος, Ο Στέλιος Περράκης, Ομότιμος Καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών θεσμών και ο Δημήτρης Κωστούρος, Δήμαρχος Ναυπλιέων.

Οι τιμηθέντες στην αντιφώνησή τους επιβεβαίωσαν το διαρκές ενδιαφέρον τους για την ύπαρξη και προκοπή του Ιδρύματος και ευχαρίστησαν την Πρόεδρο Ιωάννα Παπαντωνίου και τα μέλη του Δ.Σ. για την τιμή που τους έγινε. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, η εικαστικός Μίνα Βαλυράκη, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, μέλη του ΔΣ του ΙΒΠ και πολλοί φίλο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.